Günün İddaa Kuponu 03.09.2021

3 Eylül Cuma akşamı 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gurubu’nda sahne alacak 3 müsabakadan kupon hazırladım. Bol şanslar.

Venezuela – Arjantin: MS 2, 1.37 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 3 Eylül Cuma akşamı 03:00′te, 2022 Dünya Kupası Güney America Grubu kapsamında, Venezuela ile Arjantin kozlarını paylaşacak. Bets10 üzerinden naklen izleyebileceğiniz karşılaşmaya Polideportivo de Pueblo Nuevo Stadı ev sahipliği yapacak.  2022 Dünya Kupası Güney Amerika Eleme Grubunda yer alan Venezuela, 6 haftayı tek galibiyetle geride bırakırken, Peru ile en zayıf halka haline geldi ve grupların sona ermesine 11 maç kala, liderin 14 puan gerisine düştü. İlk 3 maçta Kolombiya, Paraguay ve Brezilya’ya gol dahi atamadan mağlup olan ev sahibi, Şili karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle toparlanma sinyalleri verse de, önce Brezilya deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü, ardından evinde Uruguay ile 0-0 berabere kaldı. Gruptan çıkma şansı günden güne azalan Venezuela, 6 maçta attığı 3 golle, gurubun en zayıf hücum performansını sergiledi. Ev sahibi grubun favorileri arasında yer alan Arjantin karşısında sürpriz arayacak. Tek forvetle oynayan ekipte, Josef Martinez henüz istenilen katkıyı veremedi. Arjantin 28 yıllık Copa America hasretine son verdi ve kaptan Messi ile ilk kez kupa zaferi yaşarken, 2020 Copa America’da harika bir performansla şampiyonluk kupasını kaldırdı. 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlik alan Arjantin, Copa America ve 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubunda da namağlup yoluna devam ediyor. 6 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Tangocular, şuana kadar çıktığı bütün maçlarda skor üretmeyi başardı. Messi ve Lautaro Martinez guruplarda 2’şer gol katkısı verirken, takımın yıldızı olduklarını bir kez daha ispatladı. Brezilya ile liderlik savaşı veren ve rakibinin 6 puan gerisinde yer alan Arjantin, Copa America dönüşü etkisini sürdürmek istiyor. Copa America zaferiyle dönen Arjantin, 28 yıl aranın ardından gelen zaferler birlikte moral buldu. Konuk ekip kaptan Messi önderliğinde galibiyetlerine Dünya Kupası Elemlerinde devam edecektir.

Ekvador – Paraguay: MS 0, 2.95 (iddaa) – 3.60 (Bets10) ; Ekvador ile Paraguay, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu kapsamında, 3 Eylül Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. 7. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 00:00’da başlayacak. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Guruplarında yer alan Ekvador, Brezilya ve Arjantin’in ardından ilk 6 haftanın en iyi performansını ortaya koydu. Gruplara 1-0’lık Arjantin mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, Uruguay, Bolivya ve Kolombiya karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle kısa sürede grubun iddialı takımlarından biri haline gelirken, son 2 haftada alınan Brezilya ve Peru mağlubiyetleri Ekvador’un planlarını bozdu. 3. sırada yer alan ve liderin 9 puan gerisinde yoluna devam eden ev sahibi, Copa America 2020’ye galibiyetsiz veda etmesinin ardından, iyi başladığı Dünya Kupası Elemelerinde toparlanmak istiyor. Konuk ekip Paraguay ise Copa America’da Çeyrek Finalist oldu. A Grubu’nu 4 maç sonunda 6 puanla kapatan Paraguay, Çeyrek Final Turu’nda Peru engeline takıldı ve normal süresi 3-3’lük beraberlikle sona eren mücadeleyi, seri penaltılar sonrası kaybetti. Eduardo Berizzo’nun öğrencileri devam eden 2022 Dünya Kupası Güney America Gruplarında ise 6 maçtan, 1 galibiyet, 4 beraberlikle 7 puan topladı. Sadece Venezuela deplasmanında maç kazanan ve sadece Brezilya’ya mağlup olan konuk ekip, kolay maç kaybetmese de, üst üste beraberliklerle ilk 5 içerisine henüz giremedi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, denk güçteki Ekvador ve Paraguay’ın, karşılaşmada birbirlerine diş geçiremeyeceğini ve haftayı beraberlikle kapatacağını düşünüyorum.

Şili – Brezilya: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Şili ile Brezilya, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gruplarının 7. haftasında karşı karşıya gelecek. 3 Eylül Cuma akşamı fikstüründe yer alan maçın başlama saati 04:00. Şili Milli takımı, Copa America öncesi teknik adam değişikliğine giderken, göreve Martin Lasarte’yi getirdi. Çeyrek Finalist olmayı başarsa da, Brezilya’ya diş geçiremeyen ev sahibi, Çeyrek Finalist olarak turnuvaya veda etti. 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Gruplarında ise ilk 4 haftayı Rueda yönetminde geçiren Şili, 1 galibiyet, 1 beraberlikle 4 puan toplarken, teknik adam değişikliğinin ardından son 2 hafta Bolivya ve Arjantin karşısında 1-1’lik beraberliklere razı geldi. Yeni hocasıyla kolay maç kaybetmeyen Şili, lider Brezilya’yı evinde ağırlayacak. Brezilta Milli takımı, 2022 Dünya Kupası Güney America Eleme Grubu’na damgasını 6 maçta 6 galibiyetle vurdu. Tite yönetiminde en yakın rakibinin 6 puan üzerinde lider olarak yoluna devam eden Sambacılar, 16 gol atmayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. Uzak ara en iyi grup performansını sergileyen Brezilya, Copa America hayallerine ise Arjantin mağlubiyetiyle veda etti. Final maçını 1-0 kaybeden konuk ekip, tam 12 maç sonra mağlup oldu. Final maçında yapılan hata pahalıya mal olsa da, Brezilya Milli takımı tecrübeli teknik adamı Tite önderliğinde iyi performansını sürdürüyor. Gözünü Dünya Kupası’na diken Sambacılar, kazanma alışkanlığını Şili deplasmanında sürdürmek istiyor. 6’da 6 yaparak grubu domine etmeyi başaran Brezizlya, Copa America dönüşü kazanma alışkanlığını Şili depalsmanında sürdürecek ve 7. haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 7.39

Bets10 Bahis Oranı: 11.16