Şili Brezilya Bahis Tahmini 03.09.2021

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri Grubu 7. maçında Şili evinde, Brezilya‘yı konuk edecek. Karşılaşma saat 04.00’te başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Şili Brezilya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Şili kazanır 4.50, beraberlik 3.40, Brezilya kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Şili’nin Tek Galibiyeti Var 

Şili, grupta oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Martin Lasarte’nin öğrencleri, Güney Amerika Elemelerine pek iyi bir giriş yapamadı diyebiliriz. Haziran ayında oynadıkları 2 karşılaşmada Arjantin ve Bolivya ile 1-1 berabere kaldılar. Grupta tek galibiyetini Peru karşısında almışlardı. Son 3 maçtan galibiyet çıkartamayan Şili, grubun 7. Maçında lider Brezilya’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. 

Brezilya Liderliğini Sürdürüyor

Brezilya, grupta liderliğini sürdürüyor. Dünya Kupası 202 Güney Amerika Elemeleri Grubunda 6 maça çıkan Brezilya, henüz puan kaybı yaşamadı ve topladığı 18 puan ile zirvede yer alıyor. Tite’nin öğrencileri, grupta 6’da 6 yapan tek takım konumunda. Haziran ayında oynadıkları son 2 karşılaşmada Ekvador2’u ve Paraguay’ı 2-0’lık skorlar ile geçmeyi başardılar. Grupta sadece 1 galibiyeti bulunan Şili’ye konuk olacak Brezilya, bu karşılaşmanın da net favorisi.

Maç Bilgileri

Brezilya – Şili Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden saat 04:00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nacional Julio Martínez Prádanos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Şili’nin ilk 11’i Belli mi?

Şili’nin muhtemel kadrosu: Claudio Bravo, ,Mauricio Isla, Gary Medel, Sierralta, Mena, Maripan, Pulgar, Aranguiz, Jean Meneses, Alexis Sanchez, Eduardo Vargas

Brezilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Ederson, Danilo, Alax Sandro, Marquinhos, Militao, Fred, Casemiro, Richarlison, Neymar, Jesus, Firmino

İddaa Tahmini

Brezilya, grupta henüz puan kaybı  yaşamadı. 6’da6 yaptılar ve lider konumdalar. Şili karşısında da rahat bir galibiyet alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brezilya, tek golle 3 puanı aldı. Brezilya’ya galibiyeti getiren gol, Everton Riberrio’dan geldi.