Cebelitarık Türkiye İddaa Tahmini 04.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 5. Maçında Türkiye deplasmanda, Cebelitarık’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek.

Cebelitarık ile Türkiye takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın iddaa oranlarını inceleyecek olursak Cebelitarık galibiyetine 26.00, beraberlik tercihine 13.00, Türkiye galibiyetine ise 1.00 verildiğini görüyoruz.

Cebelitarık Son Sırada

Cebelitarık, bildiğimiz gibi grubun en zayıf takımı. Grupta oynadıkları 4 maçta puan almayı başaramadılar. Puansız olarak grupta son sırada yer alıyorlar. 3 gün önce konuk oldukları Letonya deplasmanında 3-1 kaybettiler. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 17 gol yiyen Cebelitarık’ın sadece 2 golü bulunuyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Türkiye karşısında da puan almarı beklenmiyor.

Türkiye’den 1 Puan

Türkiye’de moraller bozuk. 3 gün önce iç sahada Karadağ’ı konuk eden Şenol Güneş’in öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Cengiz Ünder ve Yusuf Yazıcı’nın golleriyle öne geçen Milliler, 90+7’de yediği golle, 1 puana razı oldu. Hollanda ve Norveç’in puan kaybettiği haftada fırsatı kaçıran Türkiye, grubun 5. Maçında Cebelitarık’a konuk olacak. Maç öncesinde Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Ozan Tufan’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Maç Bilgileri

Cebelitarık – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Victoria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Türkiye’de Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak ve Ozan Tufan’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Coeling, Chipolina, Sergeant, Chipolina, Barnett, Mouelhi, Britto, Badr Hassan, Walker, De Barr, Casciaro.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

İddaa Tahmini

Türkiye’nin rahat kazanması gereken bir maç. İki takım arasında kalite farkı oldukça fazla. Türkiye’den farklı bir galibiyet bekliyorum. En az 5 gol izleriz.

İddaa Oranı: 4.5 ÜST, Oran 1.55

Mobilbahis Oranı: 4.5 ÜST, Oran ***

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, ikinci yarıda bulduğu gollerle kazandı. Cebelitarık’ı deplasmanda 3-0 ile geçtiler ve grupta liderliğini sürdürdüler.