Hollanda Karadağ İddaa Tahmini 04.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 5. Maçında Hollanda evinde, Karadağ ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT 2 kanalından izlenebilecek.

Hollanda ve Karadağ arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hollanda kazanır 1.15, beraberlik 8.50, Karadağ kazanır ise 19.00 olarak açıklanmış.

Hollanda Umutlarını Koruyor

Hollanda, liderlik umutlarını koruyor. 3 gün önce Norveç deplasmanına konuk olan Hollanda, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Norveç deplasmanında kazanmaları bekleniyordu ama Haaland faktörü, Hollanda’nın 2 puan bırakmasına neden oldu. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan toplayan Portakallar, lider Türkiye’nin 1 puan gerisinde bulunuyor. Norveç deplasmanına kazansalar, grubun yeni lideri olacaklardı. Karadağ’ı konuk edecek Hollanda’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karadağ’dan Sürpriz Beraberlik

Karadağ, geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç aldı. Türkiye deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. 2-0 geriye düşen Karadağ, Adam Marusic ve Risto Radunovic’in golleriyle 1 puanı almayı başardı. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan toplayan Miodrag Radulovic’in öğrencileri, bu hafta Hollanda deplasmanına konuk olacak. Karadağ’ın bu sefer puan alabileceğini sanmıyorum.

Maç Bilgileri

Hollanda – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Puskas Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Martin Stekelenburg, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nathan Ake, Van Aanholt, Jurrien Maduro, Wijnaldum, Martin De Roon, Frenkie De Jong, Memphis Depay, Wout Weghorst

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Mijatovic, Radunovic, Lagator, Sofranac, Marusic, Vukcevic, Vesovic, Deni Hocko, Jovovic, Haksabanovic, Beqiraj

İddaa Tahmini

Hollanda’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Karadağ’ı farklı mağlup ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda, farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Karadağ’ı 4-0 mağlup ettiler.