Letonya Norveç İddaa Tahmini 04.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri G Grubu 5. Maçında Letonya evinde, Norveç’i konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Letonya bugün Norveç karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Letonya galibiyetine 12.00, beraberlik tercihine 5.50, Norveç galibiyetine 1.28 oran veriyor. 

Letonya’nın İşi Zor

Letonya, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Cebelitarık engelini 3-1 ile geçti. Rakibini 3-1 mağlup eden Letonya, grupta ilk galibiyetini almayı başardı. Cebelitarık karşısında farklı kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi bir maç oldu. İlk 4 sıradaki takımların puan kaybı yaşadığı haftayı kazanarak geçen Letonya, grubun en karlı takımı oldu. Bu hafta ise Norveç’i konuk edecekler ama işleri pek kolay değil.

Norveç Favori Taraf

Norveç, grupta 4. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Hollanda ile karşılaşan Stale Solbakken’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 7 puan toplayan Norveç, 2. Sıradaki Hollanda ve 3. Sıradaki Karadağ ile eşit puana sahip. Grupta tek mağlubiyetini Türkiye karşısında alan Norveç, Cebelitarık’ı 3-0, Karadağ’ı ise 1-0 ile geçmişti. Bu hafta Letonya’ya konuk olacak Norveç, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Letonya – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Saat 19.00’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Daugava Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Steinbors, Maksimenko, Oss, Dubra, Jurkovkis, Grjanznovs, Savalnikes, Uldirsis, Kamess, Ikaunikes, Fjodorovs.

Norveç'in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Nyland, Reginiussen, Meling, Ajer, Fossum, Berge, Svensson, Henriksen, Daehli, Sörloth, Haaland

İddaa Tahmini

Norveç, maçın favorisi. Letonya deplasmanında kazanmaları yüksek ihtimal. Haaland önderliğinde 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.18

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.28

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç, rahat bir galibiyet aldı. Letonya’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve grupta 3. sıraya yükseldiler.