Polonya İngiltere İddaa Tahmini 08.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri I Grubu 6. Maçında Polonya iç sahada, İngiltere karşısında sürpriz arayacak. Zorlu mücadele saat 21.45’te S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Polonya İngiltere arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Polonya kazanır 5.50, beraberlik 3.75, İngiltere kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Polonya 2. Sırada

Polonya, grupta 2. Sırada yer alıyor. Eylül ayında oynadıkları 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Arnavutluk karşısında 4-1 kazanan Polonya, 3 gün önce ise San Marino’yu deplasmanda 7-1 mağlup etti. 5 maç sonunda 10 puan toplayan Polonya, grupta 2. Sırada yer alıyor. Bugün lider İngiltere ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Polonya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

İngiltere Liderliğini Sürdürüyor

İngiltere, grupta liderliğini sürdürüyor. İlk 3 maçından galibiyet ile ayrılan İngilizler, Eylül ayında oynadığı 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı. Grupta oynadıkları 5 maçta puan kaybı yaşamayan İngiltere, Macaristan’ı ve Andorra’yı 4-0’lık skorlar ile mağlup etti. Grupta 17 gol atmaı başaran İngiltere, en golcü 2. Takım konumunda. Bu hafta Polonya’ya konuk olacak İngiltere, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Polonya – İngiltere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pepsi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Polonya'nın ilk 11'i Belli mi?

Polonya’nın muhtemel kadrosu: Szczesny, Kedziora, Jan Bednarek, Kamil Glik, Bereszynski, Krychowiak, Mateusz Klich, Zielinski, Jozwiak, Piatek, Lewandowski

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Jack Grealish, Raheem Sterling, Harry Kane

İddaa Tahmini

İngiltere, grupta 5’te 5 yapmayı başardı. Henüz fire vermediler. Polonya karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Polonya, liderden puan aldı. İç sahada konuk ettikleri İngiltere ile 1-1 berabere kaldılar.