Yunanistan İsveç İddaa Tahmini 08.09.2021

Dünya Kupası 2022 Elemeleri B Grubunda heyecan devam ediyor. Yunanistan evinde, İsveç ile karşılaşacak. Mücadele saat21.45’te start alacak.

Yunanistan ile İsveç zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Yunanistan galibiyetinin 3.50, beraberlik tercihinin 3.20, İsveç galibiyetinin ise 2.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Yunanistan’dan Üst Üste Beraberlikler

Yunanistan, grupta aldığı beraberlikler ile dikkat çekiyor. Grupta oynadıkları 3 karşılaşmadan da beraberlik ile ayrılan Yunanistan, 3 puan ile 4. Sırada yer alıyor. 3 gün önce Kosova deplasmanına konuk olan Vant Schip’in ekibi, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı olan Yunanistan, bu kez İsveç ile karşılaşacak. Yunanistan adına kolay bir maç olmayacak.

İsveç Liderlik Peşinde

İsveç, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Grubun ilk maçında Gürcistan’ı 1-0 ile geçen İsveç, 2. Maçta ise Kosova’yı depalsmanda 3-0 mağlup etmişti. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve gol yemediler. 3 gün önce ise grup lideri İspanya’yı konuk eden Janne Andersson’un öğrencileri, rakibini 2-1 ile geçti ve grupta 3’te 3 yaptı. 9 puana ulaşan İsveç, lider İspanya’nın 1 puan gerisinde 2. Sırada yer alıyor. İsveç’in 2 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Önümüzde 2 maçta 2 puan almaları halinde, liderliğe yükselecekler.

Maç Bilgileri

Yunanistan – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Podgorica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Yunanistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Bakakis, Stafylidis, Hatzidiakos, Giannoulis, Bakasetas, Galanopoulos, Pavlidis, Mantalos, Kourbelis, Limnios

İsveç'in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Marcus Danielsson, Mikael Lustig, Victor Lindelöf, Ludwig Augustinsson, Sebastian Larsson, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Alexander Isak, Marcus Berg

İddaa Tahmini

İsveç, grupta 3’te 3 yaptı. 3 maçta ise sadece 1 gol yediler. Yunanistan’ın henüz galibiyeti yok. İlk 3 maçta 3 puan topladılar. İsveç formda. Yunanistan deplasmanında kazanan taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Yunanistan, sürpriz yaptı. İsveç’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve grupta ilk galibiyetini aldılar.