Chelsea Aston Villa İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te ilk 3 maçta 7 puan toplayan Chelsea evinde, Aston Villa ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından takip edilebileceğini belirtelim.

Chelsea Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Chelsea kazanır 1.30, beraberlik 5.65, Aston Villa kazanır ise 11.50 olarak açıklanmış.

Chelsea’de Moraller Yerinde 

Chelsea’de moraller yerinde. Thomas Tuchel’in öğrencileri, ilk 3 maçta 7 puan topladı ve şampiyonluğun güçlü adaylarından bir olduğunu gösterdi. Premier Lig’in ilk haftasında Crystal Palace’ı 3-0 ile geçen Maviler, 2. Hafta ise Emirates’te Arsenal’ı 2-0 ile geçti. İlk 2 maçta 6 puan topladılar ve sezona iyi bir giriş yaptılar. Milli maç arasından önceki hafta ise Anfield’ta Liverpool ile 1-1 berabere kalan Chelsea, 7 puan topladı ve kendine 4. Sırada yer buldu. Bu hafta Aston Villa ile karşılaşacak olan Chelsea’nin kazanması bekleniyor. Chelsea’de bu hafta Reece James, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Aston Villa’dan Tek Galibiyet 

Aston Villa, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’ta konuk ettikleri Brentford ile 1-1 berabere kaldılar. Yeni transfer Emi Buendia’nın golü, galibiyet için yeterli olmadı. Premier Lig’te bu sezon tek galibiyetini Newcastle United karşısıdna alan Dean Smith’in öğrencileri, topladığı 4 puan ile 11. Sırada yer alıyor. Hücum anlamında üretken olan Aston Villa, bu sezon Premier Lig’te oynadığı 3 karşılaşmada 5 gol kaydetti. Bu hafta Chelsea’ye konuk olacak Aston Villa’da Trezeguet’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de bu hafta Reece James, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Kurt Zouma, Rüdiger, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Pulusic, Mason Mount, Kai Havertz, Romelu Lukaku

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ınmuhtemel kadrosu: Martinez, Kortney Hause, Konsa, Tyrone Mings, Matt Targett, Nakamda, McGinn, Emi Buendia, El Ghazi, Bertrand Traore, Danny Ings

İddaa Tahmini

Gollü bir ma beklentim var. Chelsea ve Aston Villa, hücumda üretken takımlar. Tercihimi 2.5 üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Mobilbahis Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.77

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, 3 puanı 3 golle aldı. Lukaku önderliğinde rahat bir galibiyet elde ettiler. 2.5 gol üstü tercihimiz ise kazandı.