Manchester United Newcastle United İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan devam ediyor. Manchester United iç sahada, Newcastle United ile karşılaşacak. 17.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Manchester United ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.22, beraberlik 7.30, Newcastle United kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

Manchester United İyi Başladı

Manchester United, transfer döneminde dikkatleri çekmeyi başardı. Özellikle Cristiano Ronaldo’nun tekrardan Manchester United’a dönmesi, tüm dünyada geniş yer buldu. Kadro kalitesi önemli derecede artan Manchester United, Premier Lig’te de yoluna devam ediyor. İlk 3 maçta 7 puan toplayan Solskjaer’in ekibi, milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanında 1-0 kazanmayı başarmıştı.

Newcastle United’ın Galibiyeti Yok

Newcatle United’ın bu sezon Premier Lig’te henüz galibiyeti bulunmuyor. Premier Lig’te oynadıkları ilk 3 maçta 1 puan alabildiler. Milli maç arasından önceki hafta Southampton ile karşılaşan Newcastle United, rakibi ile 2-2 berabere kalmış ve sezonun ilk puanını almıştı. İlk 2 hafta ise West Ham’a 4-2, Aston Villa’ya ise 2-0 mağlup oldular. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Newcastle United’ta Martin Dubravka’nın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Manchester United – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’ta Martin Dubravka’nın sakatlığı bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, , Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cavani

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

İddaa Tahmini

Manchester United, ilk 3 maçta 7 puan topladı. Old Trafford’ta Newcastle United karşısında da rahat bir galibiyet elde ederler.

İddaa Oranı: H1 , Oran 1.45

Mobilbahis Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, farklı kazandı. Newcastle United’ı 4-1 ile geçtiler. Cristiano Ronaldo, 2 golle galibiyetin öncüsü oldu.