Southampton West Ham İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te heyecan sürüyor. West Ham deplasmanda, Southampton’a konuk olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Southampton West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Southampton kazanır 2.85, beraberlik 3.65, West Ham kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Southampton 3 Puan Arıyor 

Southampton, Premier Lig’te ilk galibiyetini arıyor. Ligin ilk haftasında Goodison Park’ta Everton’a konuk olan Southampton, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından ise Manchester United ile 1-1, Newcastle United ile de 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’te ilk 3 maçta galibiyet almayan Hasenhüttl’ün öğrencileri, West Ham karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Bu sezon oynadığı 3 maçta da skor üretmeyi başaran Southampton skor anlamında üretken bir takım. Maç öncesinde Southampton’da Williams Smallbone’un sakatlığı bulunuyor.

West Ham İyi Başladı 

David Moyes’un öğrencileri, Premier Lig’te oynadığı 3 karşılaşmada henüz mağlubiyet yaşamadı. Ligin ilk haftasında Newcastle United’I 4-2 mağlup eden Londra ekibi, 2. Hafta ise Leicester City karşısında 4-1 kazanmayı başardı. İlk 2 maçta 6 puan toplayan Southampton, milli maç arasından önceki hafta ise Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Crystal Palace karşısında rahat kazanmaları bekleniyordu ama Connor Galagher’ın etkili performansına önlem alamadılar. Bu hafta West Ham’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Southampton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Williams Smallbone’un sakatlığı bulunuyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, Ward Prowse, Stuart Armstrong, Theo Walcott, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

West Ham, favori olan taraf ama Southampton, bu sezon Premier Lig’te oynadığı tüm maçlarda skor üretti. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bu karşılaşmada gol sesi çıkmaması sürpriz oldu. Mücadele başladığı gibi sona erdi.