Watford Wolverhampton İddaa Tahmini 11.09.2021

İngiltere Premier Lig’te üst üste 3 maçtır kaybeden ve gol atamayan Wolverhampton deplasmanda, Watford’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Watford ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Watford galibiyetinin 3.35, beraberlik tercihinin 3.25, Wolverhampton  galibiyetinin ise 2.34 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Watford Galibiyet Peşinde

Watford, bu sezon Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Xisco Munoz’un ekibi, sezonun ilk haftasında Aston Villa’yı 3-2 ile geçerek 3 puan ile sezona başladı. Premier Lig’te 3 maçta tek galibiyeti bulunan Watford, önce Brighton’a 2-0, ardından ise Tottenham’a 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından puansız ayrılan Watford, bu karşılaşmalarda skor da üretemedi. Premier Lig’te bu hafta Wolverhampton ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Watford’ta önemli bir eksik olmadığını belirtelim.

Wolverhampton İlk Galibiyetini Arıyor 

Wolverhampton, sezonun formsuz takımlarından biri diyebiliriz. Premier Lig’te 3 hafta geride kaldı ve Wolverhampton, henüz puan almayı başaramadı. İlk 3 maçtan puan alamadan ayrılan Bruno Lage’in ekibi, bu 3 karşılaşmada skor da üretemedi. Hücum anlamında da ciddi bir sorun yaşıyorlar. Milli maç arasından önceki hafta Manchester United’ı konuk eden Wolverhampton, rakibine 1-0 kaybetmişti. Üst üste 3 maçtır kaybeden Wolverhampton, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Watford’a konuk olacak Wolverhampton’da Jonny Castro’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Watford – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carrow Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jonny Castro’nun sakatlığı bulunuyor.

Watford'un 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Peter Etebo, Tom Cleverley, Imran Louza, Ismaila Sarr, Joao Pedro, Emmanuel Dennis

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Romain Saiss, Conor Coady, Willy Boly, Ruben Vinagre, Ruben Neves, Dendoncker, Adam Traore, Joao Moutinho, Pedro Neto, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

İki takımda skor üretmekte zorluk çekiyor. Wolverhampton’ın bu sezon Premier Lig’te golü yok. İlk 3 maçta gol atamadılar. Watford’ta son 2 maçında skor üretemedi. 3 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Mobilbahis Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.67

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Watford’ta puan kayıpları devam etti. İç sahada Wolverhampton’a 2-0 ile boyun eğdiler. Wolverhampton, sezonun ilk 3 puanını aldı.