Bochum – Hertha Berlin İddaa Tahmini 12.09.2021

12 Eylül Pazar günü Bochum, Ruhrstadion’da Hertha Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga mücadelesi Türkiye saati ile 18:30’da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bochum galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.40, Hertha Berlin galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Bochum İstikrardan Uzak

Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı 3 puanla kapattı. İlk maçta Wolfsburg’a 1-0 kaybettikten sonra, evinde ağırladığı Mainz karşısında 2-0 kazanmayı başaran ev sahibi, Milli ara öncesi Köln deplasmanına konuk olurken, 82. Dakikaya kadar rakip kaleye gitmekte zorlandı. Savunmada ise son 8 dakikaya kadar hata yapmayan Thomas Reis’in öğrencileri, Köln baskısından çıkamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. Bundesliga’ya yükselmesiyle birlikte Patrick Osterhage, Antwi-Adjei, Michael Esser ve Konstantinos Stafylidis transferlerine imza atan Bochum, istikrardan uzak bir başlangıca imza attı.

En Zayıf Halka Hertha Berlin

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun 3 haftası geride kalırken, Milli araya en formsuz takım olarak giren konuk ekip Hertha Berlin oldu. 3 maçın tamamında mağlup olan Pal Dardai’nin öğrencileri, geçen sezon küme düşmekten zor kurtulmuştu. Yeni sezonda da kötü gidişatını Wolfsburg, Köln ve Bayern Münih mağlubiyetleriyle sürdüren konuk ekip, ligin en alt sırasına demir atarken, aynı zamanda en kötü savunma performansını ortaya koydu. Transfer döneminde ağırlığı hücum bölgesine veren Hertha Berlin, Bundesliga’da kabus yaşıyor.

Maç Bilgileri

Bochum – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vonovia Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Asano, Gamboa, Grave, Hartwig ve Leitsch sakat. Hertha Berlin cephesinde ise Dardai, Jarstein, Jovetic, Piatek, Plattenhardt ve Selke’nin sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Zoller.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Stark, Mittelstadt, Zeefuik, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Taraf bahsinin güç olduğu bu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Ligin formsuz takımlarının 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, konuk ekip Hertha Berlin ligin yeni temsilcisi Bochum karşısında galibiyeti hak etti. Kazananları tebrik ederiz.