Bordeaux – Lens İddaa Tahmini 12.09.2021

12 Eylül Pazar günü, Fransa Ligue 1 fikstüründe Bordeaux ile Lens karşı karşıya gelecek. 5. hafta kapsamında sahne alacak mücadeleyi saat 16:00‘da, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bordeaux galibiyetine 3.20, beraberliğe 3.50, Lens galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Bordeaux 4 Haftanın En Kötülerinden

Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Vladimir Petkovic yönetiminde açan Bordeaux, İsviçre Milli takımındaki başarısıyla dikkat çeken Petkovic ile yeni sezona büyük umutlarla başlarken, Fransérgio, Jean Onana, Gregersen ve Issouf Sissokho transferlerine rağmen yeni sezon iyi başlamadı. İlk 4 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 2 haftada gol dahi atamadan farklı mağlubiyete razı gelirken, sadece Marsilya ve Angers’ten puan alabildi. Özellikle Milli ara öncesi alınan 4-0’lık Nice mağlubiyeti ev sahibine büyük bir hezimet yaşatırken, Bordeaux yeni hocasıyla toparlanmak istiyor.

Lens Golcüleri Çok Formda

Fransa Ligue 1’e demir atan Lens, kısa sürede üst sıraların iddialı takımları arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl ilk Ligue 1 sezonunu geçiren konuk ekip, Franck Haise ile sezonu 7. Sırada noktaladı. Yeni sezonda da yükselen performansını 4 maçlık yenilmezlik serisiyle sürdüren Lens, Rennes, Saint Etienne ve Lorient ile gollü beraberlikler alırken, Monaco karşısında 2-0 kazandı. Balde’nin takımdan gidişi savunma kurgusunu alt üst etse de, Lens golcüleri takımını sırtlamaya devam ediyor. 4 maçta 7 gol atan konuk ekibe, hem iç sahada hem de deplasmanda direnmek oldukça zor.

Maç Bilgileri

Bordeaux – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi L. Godinho. Mücadele Matmut-Atlantique Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bordeaux takımında Kwateng kart cezalısı. Baysse, Elis, Lacoux ve Maja sakat. Lens cephesinde ise Doucoure kart cezalısı. Boli ve Haidara’nın sakatlığı bulunuyor.

Bordeaux’un ilk 11’i Belli mi?

Bordeaux’un muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Mexer, Koscielny, Mangas, Mensah, Loris Benito, Basic, Sissokho, Otavio, Kalu, Hwang.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Medina, Wooh, Gradit, Machado, Cahuzac, Fofana, Kakuta, Ganago, Sotoca.

İlk 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve hücum performansıyla ligin en iddialı takımlarından biri olan Lens, deplasman faktörüne rağmen galibiyet adına denenmeye değer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmanda Kakuta, Medina ve Sotoca’nın golleriyle kazandı. Konuk ekip kalesinde 2 gole engel olamasa da, deplasmanda kazanmayı bildi ve bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.