Brest – Angers İddaa Tahmini 12.09.2021

Francis-Le Ble Stadı’nın 12 Eylül Pazar günü ev sahipliği yapacağı Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesinde, Brest ile Angers karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Brest galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.40, Angers galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.99, 2.5 Alt 1.86 oran kazandırıyor.

Brest Cephesinde İşler Yolunda Gitmiyor

Brest cephesinde Michel Der Zakarian’ı dönemi puan kayıplarıyla başladı. Yeni sezona yeni bir hocayla start veren ev sahibi, ilk hafta Lyon ve Rennes gibi ligin iddialı takımlarına 1-1’lik beraberliklerle galibiyet şansı vermezken, son 2 hafta önce PSG ardından Strasbourg karşısında farklı mağlubiyetler alarak dibe vurdu. 360 dakikadır kalesinde gole engel olamayan Brest, son 2 maçta tam 7 gol yedi. Savunmada Chardonnet’in yerine Jean-Kevin Duverne monte edilse de, hatalar Strasbourg karşısında devam etti ve Duverne son hafta kendi kalesine gol attı. Brest cephesinde isimlerden bağımsız olarak savunma kurgusu güven vermiyor.

Angers Doludizgin

Angers’te Gerald Baticle dönemi rüya gibi başladı. Yeni sezona yeni hocayla başlayan ve geçtiğimiz yıl Ligue 1’de küme düşme tehlikesi atlatan Angers, ilk 4 haftada ise lider PSG’nin ardından ligin en formda takımı olmayı başardı. Transfer döneminde Batista Mendy, Azzedine Ounahi ve Walim Lgharbi takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, Strasbourg, Lyon ve Rennes karşısında kalesini gole kapatarak farklı galibiyetlere imza atarken, tek puan kaybını Bordeaux deplasmanında 1-1’lik skorla yaşadı. 4 maçta 8 gol atıp, kalesinde 1 gol gören Angers, başarısının tesadüf olmadığını ispatladı.  Milli ara dönüşü seriyi sürdürmek isteyen Baticle’nin öğrencileri, formsuz Brest deplasmanına çıkacak.

Maç Bilgileri

Brest – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi J. Stinat. Mücadele Francis-Le Blé Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Cibois, Herelle, Lasne ve Said sakat. Angers cephesinde ise Ebosse’nin sakatlığı bulunuyor.

Brest’in ilk 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Mbock, Chardonnet, Uronen, Brassier, Gabriel, Faivre, Magnetti, Honorat, Mounie, Cardona.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

Sezona fırtına gibi başlayan ve yeni teknik adamıyla güven veren Angers, galibiyeti unutan Brest karşısında 4 haftalık yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin sahne olduğu maçtan kazanan çıkmadı. Sezona fırtına gibi başlayan Angers, 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken, galibiyet için deplasmanda yetersiz kaldı.