Cadiz Real Sociedad Bahis Tahmini 12.09.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. sMART Spor kanalından yayınlanacak karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Cadiz ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 5.50, beraberlik 3.60, Real Sociedad kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. 

Cadiz’den Dramatik Mağlubiyet 

Cadiz’de moraller bozuk. Milli maç arasından önceki hafta Osasuna ile karşılaşan Cadiz, rakibine 3-2 kaybetti. Sezonun ilk mağlubiyetini alan Alvaro Cervera’nın öğrencileri, 2 kez öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. Uzatma dakikalarında 2 gol yiyen Cadiz, dramatik bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. İlk 3 maçta 2 puan toplayabilen Cadiz, bu hafta Real Sociedad ile karşılaşacak. Maç öncesinde Cadiz’de Jon Andre Garrido sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Real Sociedad Galibiyet Peşinde 

Real Sociedad, son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. Ligin ilk haftasında Barcelona’ya 4-2 kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından önce Rayo Vallecano’yu mağlup eden Real Sociedad, milli maç arasından önceki hafta ise Levante’yi 1-0 ile geçti. Son 2 maçından da 1-0’lık galibiyet ile ayrılan Bask ekibi, bu sezon La Liga’da oynadığı 3 karşılaşmada da skor üretmeyi başardı. Bu hafta Real Sociedad’ta Nacho Monreal, Diego Rico ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Cadiz – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da Smart Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Jon Andre Garrido sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Real Sociedad’ta Nacho Monreal, Diego Rico ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Cadi’in henüz galibiyeti yok ama hücumda üretkenler. La Liga’da oynadıkları 3 maçta da gol bulmayı başardılar. Real Sociedad’ta kolay gol yemiyor ama bu sezon tüm maçlarda gol buldular. Karşılıklı goller izleyeceğimiz bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.84

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad’ta galibiyet serisi devam etti. Cadiz’i deplasmanda 2-0 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.