Espanyol Atletico Madrid İddaa Tahmini 12.09.2021

İspanya La Liga’da ilk 3 maçtan galibiyet alamadan ayrılan Espanyol iç sahada, Atletico Madrid ile karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’te start alacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Espanyol ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Espanyol galibiyetinin 4.20, beraberlik tercihinin 3.40, Atletico Madrid  galibiyetinin ise 1.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Espanyol Skor Üretemiyor 

Espanyol’un La Liga’da henüz galibiyeti bulunmuyor. Vicente Moreno’nun öğrencileri, milli maç arasından önceki hafta Mallorca ile karşılaştı ve rakibine 1-0 mağlup oldu. La Liga’da oynadıkları 3 maçta sadece 2 puan toplayabilen Espanyol, aynı zamanda henüz golle tanışamadı. 3 maçta da gol atamayan Espanyol, La Liga’da golü bulunmayan tek takım konumunda. Bu hafta iç sahada Atletico Madrid’i konuk edecek Espanyol’un işi yine zor olacak. Maç öncesinde Espanyol’da Sergi Gomez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Atletico Madrid Favori Taraf

Atletico Madrid’in La Liga’da henüz mağlubiyeti bulunmuyor. İlk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Diego Simeone’nin ekibi, topladığı 7 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Lider Real Madrid ile eşit puana sahip olan Atletico Madrid, milli maç arasından önceki hafta 2 puan bırakmıştı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Villarreal ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez geriye düşen Atletico Madrid, 1 puanı son dakikalarda kurtarmıştı. Bu hafta Espanyol’a konuk olacak Atletico Madrid, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Espanyol – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 15.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Sergi Gomez’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. İlk 3 maçta 7 puan topladılar. Joao Felix’de iyileşti. Villarreal karşısında 2 puan bırakan Atletico Madrid, Espanyol deplasmanında kazanır ve telafi yapar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, hata yapmadı. Espanyol deplasmanında 2-1 kazandılar ve haftayı 3 puan ile kapattılar.