Fenerbahçe Sivasspor İddaa Tahmini 12.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te üst üste galibiyetler alan Fenerbahçe iç sahada, Sivasspor ile karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Fenerbahçe ile Sivasspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 1.65, beraberlik tercihine 4.40, Sivasspor galibiyetine ise 5.55 verildiğini görüyoruz.

Fenerbahçe’de Moraller Yerinde

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Süper Lig’e iyi bir giriş yapan Vitor Pereira’nın öğrencileri, ilk 3 haftada 9 puan topladı ve Trabzonspor ile liderliği paylaşıyor. Adana Demirspor’u 1-0, Antalyaspor ve Altayı’ı ise 2-0’lık skorlar ile geçen Sarı Lacivertliler, bu maçlarda da kalesini gole kapatmayı başardı. 3’lü savunma sistemi, takır takır işlemeye başladı diyebiliriz. Max Meyer, Miguel Crespo ve Berisha ile de kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Kim ve Sosa sakat. Enner Valencia ise kadroda yer alamayacak.

Sivasspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Sivasspor, üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Süper Lig’te ilk 2 hafta Konyaspor ve Trabzonspor’a karşı mağlubiyet yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta ise iç sahada Göztepe’yi konuk eden Sivasspor, bu karşılaşmadan ise 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’te ilk 3 maçta 1 puan alabilen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. Fenerbahçe maçı öncesinde Sivasspor’da Kayode kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Kim ve Sosa sakat. Enner Valencia ise kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Serdar Aziz, Max Meyer, Luiz Gustavo, Mesut Özil, İrfan Can, Bright Osayi Samuel, Mergim Berisha

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Faycal Fajr, Isaac Cofie, Casmir Ninga, Sefa Yılmaz, Yatabare

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den galibiyet bekliyorum. Pereira yönetiminde sezona çok iyi başladılar ve henüz gol yemediler. Sivasspor’u iç sahada, mağlup ederler ve 4’te 4 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, ilk puan kaybını yaşadı. Kadıköy’de konuk ettikleri Sivasspor ile 1-1 berabere kaldılar.