Frankfurt – Stuttgart İddaa Tahmini 12.09.2021

İddaa fikstüründe 12 Eylül Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga 4. hafta mücadelesinde, Frankfurt evinde Stuttgart‘ı konuk edecek. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 2 olan maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Frankfurt galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, Stuttgart galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.55 oran kazandırıyor.

Frankfurt Maç Kazanamadı

Oliver Glasner’in Frankfurt’u yeni sezona puan kayıplarıyla başladı. Wolfsburg kariyerindeki başarısıyla teknik adam, Frankfurt’u ise ilk 3 haftada galibiyete taşıyamadı. İlk hafta Dortmund’a 5-2 kaybetmesinin ardından, Augsburg ile golsüz berabere kalan Frankfurt, Milli ara öncesi son sınavını Arminia Bielefeld deplasmanında verdi ve 1-0 öne geçtiği ve üstün bir oyun sergilediği mücadeleden, bitime 5 dakika kala beraberlik golünü yiyerek, 1 puanla ayrıldı. Yeni golcü Santos Borre henüz gol katkısı vermezken, Jens Hauge ise 2 golle yeni transferler arasında en iyi performansı sergiledi. Düşüşe son vermek isteyen Frankfurt, evinde Stuttgart engelini 3 puanla aşmak istiyor.

Stuttgart Düşüşe Geçti

Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, ilk haftadaki harika performansını sürdüremedi ve Stuttgart Milli ara öncesi üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Ligin ilk haftası Fürth’ü evinde 5-1 mağlup etmeyi başaran ve liderlik koltuğuna oturan Stuttgart, ikinci hafta 4-0’lık Leipzig mağlubiyetiyle ağır bir darbe alırken, çabuk toparlanamadı ve son maçta Freiburg’a 3-2 kaybetti. 2 haftadır savunma hattı önemli bireysel hatalara imza atarken, hücum hattındaki etkili performanslara rağmen, konuk ekip mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli arayı toparlanmak için fırsata çevirmek isteyen Suttgart, bu hafta kendisi gibi formsuz Frankfurt ile karşılaşacak.

Maç Bilgileri

Frankfurt – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Borre, Rode ve Toure sakat. Stuttgart cephesinde ise Ahamada, Cisse, Egloff, Fuhrich, Kalajdzic, Katompa Mvumpa ve Sankoh’un sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, N’Dicka, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Förster, Hiroki Ito, Anton, Al Ghaddioui, Massimo.

Frankfurt evinde kabusa son verecek ve Almanya Bundesliga sahnesinde ilk galibiyetini 4. Hafta Stuttgart karşısında alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçı 10 kişi tamamlayan Frankfurt evinde galibiyeti kaçırdı. Filip Kostic’in golüyle öne geçen ekip bitime saniyeler kala skoru koruyamadı.