Günün İddaa Kuponu 12.09.2021

12 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan 3 Almanya Bundesliga mücadelesini kupon haline getirdim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Frankfurt – Stuttgart: MS 1, 1.75 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 12 Eylül Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga 4. hafta mücadelesinde, Frankfurt evinde Stuttgart‘ı konuk edecek. Yayın ekranı beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 2 olan maçın başlama saati 16:30. Oliver Glasner’in Frankfurt’u yeni sezona puan kayıplarıyla başladı. Wolfsburg kariyerindeki başarısıyla teknik adam, Frankfurt’u ise ilk 3 haftada galibiyete taşıyamadı. İlk hafta Dortmund’a 5-2 kaybetmesinin ardından, Augsburg ile golsüz berabere kalan Frankfurt, Milli ara öncesi son sınavını Arminia Bielefeld deplasmanında verdi ve 1-0 öne geçtiği ve üstün bir oyun sergilediği mücadeleden, bitime 5 dakika kala beraberlik golünü yiyerek, 1 puanla ayrıldı. Yeni golcü Santos Borre henüz gol katkısı vermezken, Jens Hauge ise 2 golle yeni transferler arasında en iyi performansı sergiledi. Düşüşe son vermek isteyen Frankfurt, evinde Stuttgart engelini 3 puanla aşmak istiyor. Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, ilk haftadaki harika performansını sürdüremedi ve Stuttgart Milli ara öncesi üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Ligin ilk haftası Fürth’ü evinde 5-1 mağlup etmeyi başaran ve liderlik koltuğuna oturan Stuttgart, ikinci hafta 4-0’lık Leipzig mağlubiyetiyle ağır bir darbe alırken, çabuk toparlanamadı ve son maçta Freiburg’a 3-2 kaybetti. 2 haftadır savunma hattı önemli bireysel hatalara imza atarken, hücum hattındaki etkili performanslara rağmen, konuk ekip mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli arayı toparlanmak için fırsata çevirmek isteyen Suttgart, bu hafta kendisi gibi formsuz Frankfurt ile karşılaşacak. Frankfurt evinde kabusa son verecek ve Almanya Bundesliga sahnesinde ilk galibiyetini 4. Hafta Stuttgart karşısında alacaktır.

Mönchengladbach – Arminia Bielefeld: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da ilk 3 haftanın tamamında puan kaybeden Mönchengladbach ile Arminia Bielefeld, 12 Eylül Pazar akşamı 20:30‘da karşı karşıya gelecek. Mönchengladbach, yeni sezon öncesi teknik adam görevine Adi Hütter’i getirirken, transfer döneminde genç isimlere yöneldi ve sadece Hannes Wolf ve Luca Netz’i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon ligi 8. Sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi hedefinde uzak kalan ev sahibi, yeni sezonda yaşanan değişikliklere rağmen kötü gidişatını sürdürdü. İlk 3 haftada sadece son şampiyon Bayern Münih’ten 1 puan almayı başaran ekip, son 2 haftada Leverkusen ve Union Berlin’e kaybetti. Özellikle Leverkusen karşısında alınan 4-0’lık hezimet, Milli ara öncesi Mönchengladbach cephesinde moralleri bozdu. Arminia Bielefeld yeni sezonda üst üste beraberliklerle başladı. Ligde ilk 3 haftada maç kaybetmeyen 6 takım arasına girmeyi başaran konuk ekip, henüz galibiyetle tanışmayı başaramazken, Freiburg, Greuther Fürth ve Frankfurt ile berabere kaldı. 270 dakikada sadece 2 gol atabilen Arminia Bielefeld, hücum hattında sorunlar yaşasa da, iyi mücadelesiyle maç kaybetmedi. Konuk ekipte sadece Wimmer ve Fabian Klos gol atmayı başarırken, Frank Kramer’in öğrencileri ilk hafta alınan golsüz beraberliğin ardından, son 2 haftayı gollü beraberliklerle noktaladı. Bundesliga sahnesinde henüz galibiyeti bulunmayan iki takımda, Milli ara dönüşü kabusa son vermek istiyor. Galibiyet hedefindeki tarafların skor üreteceğini düşünüyorum.

Bochum – Hertha Berlin: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; 12 Eylül Pazar günü Bochum, Ruhrstadion’da Hertha Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga mücadelesi Türkiye saati ile 18:30’da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 3 haftayı 3 puanla kapattı. İlk maçta Wolfsburg’a 1-0 kaybettikten sonra, evinde ağırladığı Mainz karşısında 2-0 kazanmayı başaran ev sahibi, Milli ara öncesi Köln deplasmanına konuk olurken, 82. Dakikaya kadar rakip kaleye gitmekte zorlandı. Savunmada ise son 8 dakikaya kadar hata yapmayan Thomas Reis’in öğrencileri, Köln baskısından çıkamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle evine döndü. Bundesliga’ya yükselmesiyle birlikte Patrick Osterhage, Antwi-Adjei, Michael Esser ve Konstantinos Stafylidis transferlerine imza atan Bochum, istikrardan uzak bir başlangıca imza attı. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun 3 haftası geride kalırken, Milli araya en formsuz takım olarak giren konuk ekip Hertha Berlin oldu. 3 maçın tamamında mağlup olan Pal Dardai’nin öğrencileri, geçen sezon küme düşmekten zor kurtulmuştu. Yeni sezonda da kötü gidişatını Wolfsburg, Köln ve Bayern Münih mağlubiyetleriyle sürdüren konuk ekip, ligin en alt sırasına demir atarken, aynı zamanda en kötü savunma performansını ortaya koydu. Transfer döneminde ağırlığı hücum bölgesine veren Hertha Berlin, Bundesliga’da kabus yaşıyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Ligin formsuz takımlarının 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.56

Bets10 Bahis Oranı: 6.61