Günün İddaa Kuponu (2) 12.09.2021

Fransa Ligue 1’de 5. hafta heyecanı yaşanırken, 12 Eylül Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bok şanslar.

Rennes – Reims: KGVAR, 1.88 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Rennes, Roazhon Park Stadı’nda Reims‘i konuk edecek. 12 Eylül Pazar günü 16:00‘da futbol severleri bekleyen karşılaşma, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkmayı başaran Rennes, Lens, Brest beraberliklerinin ardından, Nantes’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sezona iyi başlayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, Milli ara öncesi ise Angers deplasmanına konuk olurken, transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Loic Bade dakikalar 43’ü gösterdiğinde takımını 10 kişi bıraktı. Bireysel hatalar karşılaşmanın ikinci yarısında da devam ederken, kaleci Gomis ile Aguerd’in anlaşmazlığı Rennes’i 1-0 geriye düşürdü. 10 kişi maçı çevirmeyi başaramayan ev sahibi, 2-0’lık skorla Ligue 1’de ilk yenilgisini aldı. Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 3 beraberlikle yeni sezona başladı. Nice, Montpellier ve Metz karşısında maç kazanmayı başaramasa da, rakiplerine 3 puan fırsatı vermedi.  Milli ara öncesi ise rakip PSG olunca, Oscar Garcia’nın öğrencileri mağlubiyetten kurtulamadı. Mbappe’nin olağanüstü performansı Reims’i mağlubiyete taşısa da, konuk ekip ilk 4 haftalık performans grafiğiyle kolay lokma olmadığını ispatladı. Reims, PSG gibi dişli bir rakip karşısında dahi önemli gol pozisyonları buldu ve rakibine zor anlar yaşatmayı başardı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kolay mağlup olmayan Rennes ve Reims’in, skor üreterek birbirlerine kolay 3 puan fırsatı vermeyeceğini düşünüyorum.

Nantes – Nice: MS 2, 2.01 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de sezonun 5. haftasına girilirken, Nantes ile Nice karşı karşıya gelecek. 12 Eylül Pazar günü 18:00’de başlayacak karşılaşmayı beIN SPORTS HD 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmekten Play Out Turu’nda kurtulan Nantes, başarısız bir sezonu geride bıraksa da, teknik adam Antoine Kombouare ile yola devam kararı aldı. Transfer döneminde Alban Lafont, Rémy Descamps ve Wylan Cyprien’ı renklerine bağlayan ev sahibi, lige kağıt üzerinde zayıf halkalardan biri olarak başlarken, güçsüz kadrosuna rağmen ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başarmış ve Monaco beraberliği ile Metz galibiyeti ev sahibinde yüzleri güldürmüştü. Son 2 hafta ise lige daha hazır takımlar karşısında boy gösteren Nantes, önce Rennes, ardından Lyon’a 1-0’lık skorlarla kaybetti. Nantes ligde istikrarlı bir futbol sergilemekte, güçsüz kadrosuyla zorlanıyor. Nice, Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden takımlar arasında devam ederken, ilk 4 haftada hem hücum performansı hem de savunma performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sezon başında şampiyon hoca Galtier’i göreve getiren ve harika bir transfer dönemi geçiren konuk ekip, lige 0-0’lık Reims beraberliğiyle merhaba derken, Lille ve Bordeaux karşısında 4-0’lık galibiyetlere imzasını attı. Marsilya maçı ise 1-0’lık üstünlükle devam ederken, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Konuk ekipte Dolberg ve Gouiri 3’er gol atarken, Galiter kısa sürede takımını şampiyonluk yarışında iddialı bir takıma dönüştürdü. 3 maçta kalesini gole kapatan ve tam 8 gol atmayı başaran Nice, Galtier ile zirve yarışına kısa sürede dahil oldu. Güçlenen kadrosuyla yoluna emin adımlarla devam eden Nice, Nantes engelini 3 puanla geçecektir.

Bordeaux – Lens: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 12 Eylül Pazar günü, Fransa Ligue 1 fikstüründe Bordeaux ile Lens karşı karşıya gelecek. 5. hafta kapsamında sahne alacak mücadeleyi saat 16:00‘da, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de yeni sezonu Vladimir Petkovic yönetiminde açan Bordeaux, İsviçre Milli takımındaki başarısıyla dikkat çeken Petkovic ile yeni sezona büyük umutlarla başlarken, Fransérgio, Jean Onana, Gregersen ve Issouf Sissokho transferlerine rağmen yeni sezon iyi başlamadı. İlk 4 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 2 haftada gol dahi atamadan farklı mağlubiyete razı gelirken, sadece Marsilya ve Angers’ten puan alabildi. Özellikle Milli ara öncesi alınan 4-0’lık Nice mağlubiyeti ev sahibine büyük bir hezimet yaşatırken, Bordeaux yeni hocasıyla toparlanmak istiyor. Fransa Ligue 1’e demir atan Lens, kısa sürede üst sıraların iddialı takımları arasına girmeyi başardı. Geçtiğimiz yıl ilk Ligue 1 sezonunu geçiren konuk ekip, Franck Haise ile sezonu 7. Sırada noktaladı. Yeni sezonda da yükselen performansını 4 maçlık yenilmezlik serisiyle sürdüren Lens, Rennes, Saint Etienne ve Lorient ile gollü beraberlikler alırken, Monaco karşısında 2-0 kazandı. Balde’nin takımdan gidişi savunma kurgusunu alt üst etse de, Lens golcüleri takımını sırtlamaya devam ediyor. 4 maçta 7 gol atan konuk ekibe, hem iç sahada hem de deplasmanda direnmek oldukça zor. İlk 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve hücum performansıyla ligin en iddialı takımlarından biri olan Lens, deplasman faktörüne rağmen galibiyet adına denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 7.17

Bets10 Bahis Oranı: 11.07