Günün İddaa Kuponu (3) 12.09.2021

12 Eylül Pazar günü için 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak derledim. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dilerim.

Sampdoria – İnter: MS 2, 1.48 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 12 Eylül Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi 3. hafta mücadelesinde, Sampdoria ile İnter kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 13:30‘da sahne alacak maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nin 3. Haftası evinde son şampiyon İnter’i konuk edecek olan Sampdoria, ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi ve sezon başında göreve gelen Roberto D’Aversa’nın özellikle, takımın hücum hattındaki performansı eleştiri toplamasına neden oldu. 180 dakikayı gol atamadan geçiren Sampdoria, ilk hafta evinde Milan’a 1-0 kaybederken, ikinci hafta Sasssuolo deplasmanından golsüz beraberlikle döndü. Quagliarella ve Gabbiadini henüz golle tanışmazken, sezona yaptıkları kötü başlangıçlarla, Sampdoria’nın puan kayıplarında önemli rol oynadı. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter’de, başarının mimarı teknik adam Conte ile yollar ayrılırken, Lukaku gibi önemli bir gol silahı da takıma veda etti. Yeni sezonda Simone Inzaghi ile performansı merak konusu olan konuk ekip, ilk 2 haftalık performansıyla tam not aldı ve Lazio ile birlikte ligin en iyi başlangıcına imza attı. Genoa’yı 4-0 mağlup ettikten sonra, Hellas Verona deplasmanında 3-1 kazanarak Milli araya giren İnter’de, yeni transferler Hakan, Dzeko ve Correa kısa sürede takımlarına hem gol katkısı verdi hem de oyun olarak İnter’in yükselişinde önemli rol oynadı. İnter, Sampdoria deplasmanına çok formda çıkacak. Sezona üst üste farklı galibiyetlerle başlayan İnter, son şampiyon olarak yeni sezona fırtına gibi başladı ve güven verdi. Konuk ekibin galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum.

Cagliari – Genoa: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 3. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, 12 Eylül Pazar günü Cagliari ile Genoa kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:00‘da başlayacak maçın yayın ekranı S Sport Plus. Cagliari savunması yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken,  ilk hafta Spezia karşısında mağlubiyetten Joa Pedro’nun golleriyle kurtulurken, Milan karşısında kabus devam etti ve ilk hafta alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, Milan maçı 4-1’lik mağlubiyetle son buldu. Razvan Marin, Gabriele Zappa, Adam Obert ve Kevin Strootman transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan ve teknik adam olarak göreve Leonardo Semplici’yi getiren Cagliari, geçtiğimiz sezondan beri devem eden etkisiz futbolunu yeni sezonda sürdürdü ve ilk 2 haftanın en zayıf halkalarından biri oldu. Konuk ekip Genoa zorlu fikstürden puan çıkarmayı başaramadı. Davide Ballardini’nin öğrencileri yeni sezonu son şampiyon İnter karşısında açarken, 4-0’lık mağlubiyetle evine döndü. İlk maçta kabus gibi bir oyun ortaya koyan konuk ekip, ikinci hafta Napoli karşısında hem hücum hem de savunma hattında daha iyi mücadele etmesine rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı. Goran Pandev’in golü Genoa için yetersiz kalırken, ilk maçın aksine sergilenen futbol gelecek haftalar için konuk ekibi umutlandırdı. Kendisi gibi sezona puan kayıplarıyla başlayan Cagliari ile karşılaşacak olan Genoa’da hedef galibiyet. Kötü savunma performanslarıyla ilk 2 haftadan galibiyet çıkaramayan Cagliari ve Genoa, bu hafta savunma hatalarını iyi değerlendirerek gol bulacaktır.

Roma – Sassuolo: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 12 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 21:45‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 2. Haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Roma, Pellegrini’nin 2, Abraham ve Veretout’ın birer golüyle 4-0 kazandı. Sezon başında teknik adam olarak göreve Jose Mourinho’yu getiren ev sahibi, yeni sezonda 4 maça çıkarken 4 galibiyet aldı. Ligde Fiorentina ve Salernitana karşısında toplamda 7 golle farklı galibiyetlere imza atan Roma, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off Turu’nda ise Trabzonspor’u hem iç sahada hem deplasmanda mağlup etmeyi başardı. Roma güçlenen kadrosu ve yeni teknik adamıyla çok formda. Sassuolo yeni sezona yeni hocası Dionisi ile başlarken, ilk 2 haftadan mağlubiyetsiz çıktı ve 4 puanla Milli araya girdi. İlk maçta Hellas Verona karşısında 3-2 kazanan konuk ekip, son hafta ise evinde Sampdoria ile golsüz berabere kaldı. Transfer döneminde Hamed Junior Traorè, Ruan, Jeremy Toljan ve Maxime López’i kadrosuna katan konuk ekip, yeni kadrosuyla yükselişte. Yeni sezonda kolay maç kaybetmeyen Sassuolo, yeni sezonda en zorlu sınavına ise 2’de 2 yaparak ligi açan Roma deplasmanında çıkacak. Dionisi’nin öğrencileri, henüz maç kaybetmese de, Roma deplasmanında zorlanacaktır. Yeni sezona 4’te 4 yaparak başlayan Roma, Milli ara dönüşü galibiyetlerine tam gaz devam edecek ve Sassuolo karşısında 3 puana uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 4.56