PSG – Clermont İddaa Tahmini 11.09.2021

11 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri PSG ile Clermont‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. İki namağlup takımın mücadelesi, Türkiye saati ile 18:00‘de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSG galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.50, Clermont galbiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.85 oran kazandırıyor.

PSG 4’te 4 Yaptı

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 yıldır sürdürdüğü şampiyonluk serisini, geçtiğimiz sezon ezeli rakibi Lille’e 38 hafta sonunda 1 puan farkla kaptıran PSG, yeni sezonda Lionel Messi, Achraf Hakimi, Danilo Pereira, Sergio Ramos, Wijnaldum ve Gianluigi Donnarumma’yı kadrosuna katara, harika bir kadro kurdu. Yoluna Pochettino yönetiminde devam eden ev sahibi, ilk 4 haftadan 4 galibiyet alırken, son 3 haftada rakiplerini farklı skorlarla geçmeyi başardı. Mbappe sezona 4 golle fırtına gibi başlarken, Lionel Messi ise Milli ara öncesi son maçta forma şansı buldu. Son hafta Reims deplasmanında 2-0 kazanan yıldızlar topluluğu, yoluna doludizgin devam ediyor.

Clermont Cephesinde Harika Başlangıç

Fransa Ligue 1 sahnesinde Clermont rüyası devam ediyor.  Ligi yeni temsilcisi ilk 4 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza attı. İlk 2 hafta kalesinde gole izin vermeyen ve Bordeaux ile Troyes ağlarına 2’şer gol göndermeyi başaran Clermont, son 2 haftada ise attığı 5 gole rağmen, üst üste beraberlikler aldı. Lyon ile 3-3, Metz ile 2-2 berabere kalan Pascal Gastien ve ekibi, lider PSG’nin ardından attığı 9 golle ligin en golcü takımları arasında yer alıyor. Bayo 4, Rashani ise 3 gol katkısı verirken, golcüleriyle dikkatleri üzerine çeken Clermont, savunmada üst üste hatalara imza atsa da, hücum performansıyla Ligue 1 sahnesinde rüştünü ispatladı.

Maç Bilgileri

PSG – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Lesage. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Bernat, Dagba, Icardi, Kurzawa, Letellier, Ramos ve Rico sakat. Clermont cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Kimpembe, Diallo, Kehrer, Dina, Hakimi, Wijnaldum, Herrera, Marco Verratti, Mbappe, Messi.

Clermont’un ilk 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Ogier, Zedadka, Hountondji, Abdul Samed, N’Simba, Gastien, Dossou, Berthomier, Bayo, Allevinah.

4’te 4 yaparak liderliği ele geçiren ve tüm maçlarda gol bulan PSG ile ilk 4 haftadan namağlup çıkmayı başaran ve tüm rakiplerine gol atan Clermont’un, Milli aradan gollerine devam ederek döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans sergiledi. Clermont kalesine gol olup yağan ekip, 4 gole karşılık, rakibine gol fırsatı vermedi.