Rennes – Reims İddaa Tahmini 12.09.2021

Rennes, Roazhon Park Stadı’nda Reims‘i konuk edecek. 12 Eylül Pazar günü 16:00‘da futbol severleri bekleyen karşılaşma, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Rennes kazanır seçeneğine 1.72, beraberliğe 3.60, Reims kazanır seçeneğine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Rennes Bireysel Hatalarla Kaybetti

Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup çıkmayı başaran Rennes, Lens, Brest beraberliklerinin ardından, Nantes’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sezona iyi başlayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, Milli ara öncesi ise Angers deplasmanına konuk olurken, transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Loic Bade dakikalar 43’ü gösterdiğinde takımını 10 kişi bıraktı. Bireysel hatalar karşılaşmanın ikinci yarısında da devam ederken, kaleci Gomis ile Aguerd’in anlaşmazlığı Rennes’i 1-0 geriye düşürdü. 10 kişi maçı çevirmeyi başaramayan ev sahibi, 2-0’lık skorla Ligue 1’de ilk yenilgisini aldı.

Reims Kolay Lokma Değil

Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde üst üste 3 beraberlikle yeni sezona başladı. Nice, Montpellier ve Metz karşısında maç kazanmayı başaramasa da, rakiplerine 3 puan fırsatı vermedi.  Milli ara öncesi ise rakip PSG olunca, Oscar Garcia’nın öğrencileri mağlubiyetten kurtulamadı. Mbappe’nin olağanüstü performansı Reims’i mağlubiyete taşısa da, konuk ekip ilk 4 haftalık performans grafiğiyle kolay lokma olmadığını ispatladı. Reims, PSG gibi dişli bir rakip karşısında dahi önemli gol pozisyonları buldu ve rakibine zor anlar yaşatmayı başardı.

Maç Bilgileri

Rennes – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi T. Leonard. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Bade kart cezalısı. Doku, Gelin ve Martin sakat. Reims cephesinde ise Donis, Doumbia, Hornby ve Zeneli’nin sakatlığı bulunuyor.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Terrier, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Doucoure, Faes, Cafaro, Foket, Chavalerin, Cassama, Ekitike, Mbuku.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, kolay mağlup olmayan Rennes ve Reims’in, skor üreterek birbirlerine kolay 3 puan fırsatı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims deplasmanda Ekitike ve Koffi’nin golleriyle kazandı. Konuk ekip Rennes karşısında savunma performansıyla bizleri yanılttı ve rakibine gol şansı vermedi.