Alanyaspor Giresunspor İddaa Tahmini 13.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te ilk 3 maçta 1 galibiyet alabilen Alanyaspor evinde, Giresunspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak.

Alanyaspor ile Giresunspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Alanyaspor galibiyetine 2.12, beraberlik tercihine 3.65, Giresunspor galibiyetine ise 3.80 verildiğini görüyoruz.

Alanyaspor Çıkış Arıyor 

Alanyaspor, Süper Lig’te yeni sezona 3 puan ile başlayan takımlardan biriydi. İlk hafta Başakşehir deplasmanında 1-0 kazanan Alanyaspor, son 2 maçta ise üst üste mağlubiyetler yaşadı. Altay’a 4-1 kaybeden Alanyaspor, Hatayspor deplasmanında ise 5-1 mağlup oldu. Son 2 maçtan puan çıkartamayan ve kalesinde 9 gol gören Alanyaspor, Çağdaş Atan ile de yollarını ayırdı. Göreve ise Bülenty Korkmaz getirildi. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Alanyaspor’da Efecan Karaca kart cezalısı.

Giresunspor’un İşi Zor 

Giresunspor’un Süper Lig’te galibiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftada henüz puan almayı başaramayan Karadeniz ekibi, puansız olarak son sırada yer alıyor. Ligin ilk haftasında Galatasaray’a 2-0 kaybeden Giresunspor, 2. Hafta ise Galatasaray’a 2-0 kaybetmişti. Milli maç arasından önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’a 1-0 kaybetti. İlk 3 maçta gol dahi atamayan Giresunspor, Süper Lig’in en vasat takımlarından biri olarak gösteriliyor.

Maç Bilgileri

Alanyaspor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Connect kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Efecan Karaca kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Douglas, Zeki Yavru, Esat Mala, Michal Nalepa, Flavio, Joey Pulupessy, Serginho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Alanyaspor, son 2 maçtan puan çıkartamadı ve kalesinde 9 gol gördü. Bu hafta reaksiyon vermelerini bekliyorum. İç sahada Giresunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor’un kazanmasını bekliyordum. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor’u 1-0 mağlup ettiler.