Gaziantep FK Antalyaspor İddaa Tahmini 13.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te Pazartesi günü 2 maç var. Gaziantep FK evinde, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 1.63, beraberlik 3.95, Antalyaspor kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Galibiyete Hasret

Gaziantep FK’da galibiyet hasreti devam ediyor. Süper Lig’te ilk 3 hafta geride kaldı ve Gaziantep FK’nın henüz galibiyet alamadığını belirtelim. İlk 3 maçta sadece 1 puan toplayabilen Erol Bulut’un öğrencileri, tek puanını Beşiktaş karşısında alabilmişti. Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Gaziantep FK, Fatih Karagümrük’e 3-2, Yeni Malatyaspor’a ise 2-0 kaybetmişti. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Gaziantep FK’da Furkan Soyalp’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Antalyaspor’dan İlk Galibiyet 

Antalyaspor, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Süper Lig’te ilk 2 haftada galibiyet alamayan Antalyaspor, 3. Haftada konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı ve sezonun ilk galibiyetini elde etti. Haji Wrighton’ın yıldızlaştığı karşılaşmadan 3 puan ile ayrılan Ersun Yanal’ın ekibi, bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Antalyaspor’da Doğukan Nelik’in sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Furkan Soyalp’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Antalyaspor’da Doğukan Nelik’in sakatlığı bulunduğunu belirtelim.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Olkowski, Djilibodji, Angelo Sagal, Jefferson, Alexandru Maxim, Kenan Özer, Dicko, Torgeir Börven

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

İki takımda sezona çok iyi başlayamadı. Gaziantep FK, skor üretmekte sorun yaşıyor. Son 2 maçta gol bulamadılar. 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, 2. yarıda bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Antalyaspor’u iç sahada 2-0 mağlup ettiler.