Bologna – Hellas Verona İddaa Tahmini 13.09.2021

13 Eylül Pazartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde, Bologna ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Yayın ekranı S Sport Plus olan mücadele Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bologna galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.75, Hellas Verona galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.25 olarak verilmiş.

Bologna Sezona İyi Başladı

Bologna cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası zorluklarla başlarken, Salernitana karşısında 90 dakikayı 9 kişi tamamlamak zorunda kalan ev sahibi, Soriano ve Schouten’in kırmızı kartlarına rağmen, ligin yeni temsilcisinden 3-2’lik skorla 3 puanı aldı. Bologna’da golcü isim Arnautovic sezonu golle açarken, savunma lider De Silvestri ise 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. İkinci hafta Atalanta deplasmanına konuk olan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, geçen sezon hücum performansıyla Serie A Ligi’ne damgasını vuran rakibine gol şansı vermedi ve Milli araya 0-0’lık beraberlikle gitmeyi başardı. Bologna yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı.

Hellas Verona Skoru Koruyamadı

İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara öncesi son şampiyon İnter’i evinde ağırlayan Hellas Verona, dakikalar 15’i gösterdiğinde Ivan Ilic’in akıl dolu vuruşuyla 1-0 öne geçmeyi başarırken, devre arasına 1-0 önde girmeyi başardı. İkinci yarı ise konuk ekip için kabusa dönüşürken, karşılaşma 3-1’lik mağlubiyetle son buldu. İlk hafta 10 kişi kaldığı Sassuolo karşısında da mağlubiyetten kurtulamayan Eusebio Di Francesco’in öğrenciler, 2 maçta tam 6 gol yiyerek kötü bir savunma performansı ortaya koyarken, oyun olarak rakiplerine 180 dakikada zor anlar yaşatmayı başardı ve kötü başlangıca rağmen gelecek haftalar için umut verdi.

Maç Bilgileri

Bologna – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da önemli bir eksik bulunmuyor. Hellas Verona cephesinde Ceccherini sakat.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Soumaoro, Kevin Bonifazi, De Silvestri, Aaron Hickey, Jerdy Schouten, Svanberg, Barrow, Roberto Soriano, Vignato, Orsolini.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic.

İlk 2 haftadan puan çıkarmayı başaran Bologna ve ilk 2 haftada etkili oyununa rağmen üst üste mağlubiyetler alan Hellas Verona’nın, Milli aradan golle döneceğini ve bu hafta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mattias Svanberg attı, ev sahibi Bologna tek golle galibiyet hedefine ulaştı. Hellas Verona deplasmandaki etkisiz hücum performansıyla bizleri yanılttı.