Dynamo Kiev – Benfica İddaa Tahmini 14.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nun ilk haftasında, Dynamo Kiev ile Benfica, 14 Eylül Salı akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00‘de başlama düdüğü çalınacak karşılaşmanın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Dynamo Kiev galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.40, Benfica galibiyetine ise 2.28 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.02, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Dynamo Kiev Galibiyete Odaklandı

Dynamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi’nde yeni sezona son şampiyon unvanına yakışan bir başlangıç yaptı. 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, doğrudan katıldığı Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise Barcelona, Bayern Münih ve Benfica ile mücadele edecek. Şampiyon kadrosunu yeni sezonda koruyan Dynamo Kiev, Premier Lig’de attığı 22 gole karşılık, kalesinde sadece 2 gol gördü. Geçtiğimiz sezonda Şampiyonlar Ligi sahnesinde mücadele eden Lucescu’nun öğrencileri, G Grubu’na Juventus ve Barcelona’nın ardından 3. sırada tamamlamıştı. Sezona harika bir başlangıç yapan Dynamo Kiev, yükselen performans grafiğini E Grubu’nda en yakın rakibi olarak gösterilen Benfica karşısında galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Benfica Sezona Harika Başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Dynamo Kiev, Barcelona ve Bayern Münih ile mücadele edecek olan Benfica, Jorge Jesus yönetiminde 9 maça çıkarken, 8 galibiyet, 1 beraberlikle sezona harika bir başlangıç yaptı. Portekiz Premier Ligi’nde 5’te 5 yapmayı başaran Benfica, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise 2 Eleme Turu’nda mağlubiyetsiz çıkarak, Spartak Moskova ve PSV’yi elemeyi başardı. Rafa Silva iki kulvarda birden 2’şer gol atmayı başarırken, Benfica 9 maçın 8’inde skor üretmeyi başardı. Hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans grafiğiyle yeni sezonu açan Benfica, Dynamo Kiev deplasmanında kazanarak, hem ilk 2 için sürpriz aramak hem de 3. Sırayı ele geçirmek için avantaj sağlamak istiyor.

Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Benfica Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NSK Olimpijs’kyj Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dynamo Kiev takımında Besedin, Burda ve Kostecych sakat. Benfica cephesinde ise Lucas Verissimo kart cezalısı. Almeida ve Ferro’nun sakatlığı bulunuyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Mykolenko, Zabarnyi, Syrota, Kedziora, Sydorchuk, Pena, Tsygankov, Lednev, Andriyevskiy, Shkurin.

Benfica’nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Nicolas Otamendi, Alejandro Grimaldo, Alex Grimaldo, Gilberto, Gabriel, Joao Mario, Rafa Silva, Pizzi, Luka Waldschmidt, Roman Yaremchuk.

Üst üste galibiyetlerle sezona fırtına gibi başlayan iki takımın Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, Dynamo Kiev ve Benfica, gol adına bu hafta güven veriyor.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika boyunca birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı ve golsüz beraberlikle yetindi. Dynamo Kiev ve Benfica iyi savunma performanslarının yanında, girdiği gol fırsatlarını değerlendiremedi.