Günün İddaa Kuponu 14.09.2021

14 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlarken, grupların ilk hafta mücadelelerini kupon haline getirdim. 3 güvendiğim karşılaşmayla kazanmanızı dilerim.

Barcelona – Bayern Münih: MS 2, 1.73 (iddaa) – 2.08 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon başlıyor. Futbol severlerin merakla beklediği Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonun açılış maçları kapsamında, Barcelona ile Bayern Münih, Camp Nou’da kozlarını paylaşacak. 14 Eylül Salı akşamı 22:00‘de başlayacak dev maçın yayın ekranı EXXEN. Barcelona yeni sezona büyük bir şokla başladı. A takımda 16 senedir forma giyen ve adını Dünya’ya altın harflerle yazdıran Lionel Messi’nin vedası Katalan ekibini derinden sarsarken, Depay, Agüero, Luuk de Jong ve Emerseon Royal transferleri Barcelona’yı tekrar şampiyonluk havasına soktu. İspanya La Liga’da 3 haftadan 10 puanla namağlup çıkmayı başaran Ronald Koeman’ın öğrencileri, Real Sociedad ve Getafe karşısında galibiyet hedefine ulaşırken, 10 kişi kaldığı Athletic Bilbao deplasmanından 1 puanla döndü. Camp Nou’da 2’de 2 yapmayı başaran BARÇA, Şampiyonlar Ligi E Gurubu’nun ilk maçında Bayern Münih’i konuk edecek. Sezonun en zorlu sınavını verecek olan ev sahibi, hücum hattında Depay ve Braithwaite ikilisine güvenirken, savunma hattında Araujo ve Lenglet sezona iyi başlamadı. Barcelona tüm maçlarda gol bulurken, kalesini henüz gole kapatmayı başaramadı. Bayern Münih yeni hocası Julian Nagelsmann ile doludizgin. Yeni sezonda Nagelsmann ile aldığı ilk galibiyette kupa zaferi yaşayan Münih, Süper Kupa Finalinde Dortmund’u 3-1 mağlup etmesinin ardından, Mönchengladbach beraberliğiyle başladığı Bundesliga sahnesinde üst üste galibiyetlere imza attı. Köln karşısında 3-2, Hertha Berlin karşısında 5-0 ve son olarak ezeli rakibi Leipzig karşısında 4-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekipte, Robert Lewandowski’nin müthiş performansı devam ederken, özellikle son maçta Jamal Musiala’nın iyi futbolu dikkat çekti. Bayern Münih’in son 4 maçtaki futbolunu hatasız işleyen bir makineni çarkları olarak nitelendirebiliriz. Oyunun her anında rakiplerine üstünlük kurmayı başaran Nagelsmann’in öğrencileri, rakiplerine göz açtırmadı. Hücum etkisiyle ön plana çıkan Münih’ye, savunma hattının yeni transferi Upamecano ise haftalar ilerledikçe performansını üst seviyelere çıkarmayı başarıyor. Konuk ekip kısa sürede katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu ispatladı. Bayern Münih cephesinde Nagelsmann etkisi haftalar ilerledikçe artarak devam ediyor. Bundesliga’da harika bir sezon başlangıcına imza atan Münih’in, Şampiyonlar Ligi sahnesinde aynı etkiyi göstererek, Barcelona deplasmanından galip çıkacağını düşünüyorum.

Lille – Wolfsburg: MS 2, 2.20 (iddaa) – 2.70 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu‘nda, Lille evinde Wolfsburg‘u konuk edecek. 14 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak mücadele EXXEN platformunda naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, Jocelyn Gourvennec yönetiminde hayal kırıklığı yarattı. 3 yıldır Fransa Ligue 1 sahnesinde şampiyonluk ipini göğüsleyen PSG’yi geride bırakarak 10 yıl aranın ardından Galtier yönetiminde şampiyonluk kupasını kaldıran ev sahibi, yeni sezonda ise teknik adam görevine Jocelyn Gourvennec’i getirirken, ilk 5 haftadan sadece 1 galibiyet aldı. Ev sahibinde özellikle savunmadaki bireysel hatalar ön plana çıkarken, geçen sezonun yıldızlarından Burak Yılmaz takımın en formda oyuncusu oldu. Milli ara öncesi Montpellier’i 2-1 mağlup ederek, 3 maçlık puan kayıplarına son vermeyi başaran Lille, aradan formsuz döndü ve konuk olduğu Lorient deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ligue 1’in son şampiyonu Şampiyonlar Ligi’ne formsuz başlıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 4 haftanın en iyisi Wolfsburg. Yeni hocası Mark van Bommel ile sezonu açan konuk ekip, 4 maçtan 4 galibiyetle çıkmayı başarırken, Bayern Münih, Leipzig ve Dortmund’u geride bırakarak, liderlik koltuğunu ele geçirdi. Bochum, Hertha Berlin, Leipzig ve Fürth karşısında aldığı galibiyetlerin yanı sıra, savunmadaki başarısıyla da dikkat çeken Wolfsburg, attığı 6 gole karşılık, sadece Hertha Berlin deplasmanında 1 gol yedi. Şampiyonlar Ligi öncesi en zorlu sınavında Leipzig’i 1-0 mağlup etmeyi başaran Wolfsburg, aldığı galibiyetle rüştünü ispatladı. Konuk ekip güçsüz rakipleri karşısında etkisiyle dikkat çekerken, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir rakip karşısında ise hem savunma hem hücum performansıyla geçer not aldı. Çıktığı 4 maçtan 4 galibiyet alan hem hücum hem de savunma performansıyla güven veren Wolfsburg, maç kazanmakta zorlanan Lille karşısında kazanmaya devam edecektir.

Sevilla – Salzburg: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; 14 Eylül Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı başlarken, Türkiye saat ile 22:00‘de, Sevilla ile Salzburg, E Grubu‘nun ilk haftasında karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak maça Ramón Sánchez Pizjuán Stadı ev sahipliği yapacak. Sevilla, Julen Lopetegui ile yoluna devam ederken, yeni sezona yeni transferleriyle iyi başladı. Geçtiğimiz sezon İspanya La Liga’da son haftalara kadar şampiyonluk yarışının içerisinde kalmayı başaran, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16’da mücadele eden Sevilla, teknik adamın kısa sürede sergilediği iyi performansın ardından, transfer döneminde Lopetegui’nin elini güçlendirdi. Transfer döneminde Rafa Mir, Montiel, Delaney ve Augustinsson’u renklerine bağlayan Sevilla, ilk 3 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. Rayo Vallecano ve Getafe karşısında gol yemeden kazanan ekip, Milli ara öncesi Elche deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Geçtiğimiz haftayı İspanya La Liga’da bay geçen Sevilla, Şampiyonlar Ligi sahnesine formda ve dinlenmiş olarak çıkacak. Avusturya Bundesliga’da 7 haftayı geride bırakan, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesine Play Off Turu’nda katılan Salzburg, teknik adam Matthias Jaissle ile tüm maçlarını kazanarak, yeni sezona harika başladı. Bundesliga’da 7’de 7 yaparak liderlik koltuğuna oturan Salzburg, attığı 19 gole karşılık, kalesinde 4 gol görürken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Brondby’i 2 maçta da 2-1’lik skorlarla mağlup etti. Sesko ve Adeyemi ikilisi konuk ekipte gol yükünü sırtlanırken, Salzburg özellikle hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Salzburg, yeni sezondaki en zorlu sınavını Sevilla deplasmanında verecek. Güçlenen kadrosuyla yeni sezonda iyi futbolunu sürdüren Sevilla, Şampiyonlar Ligi sahnesine odaklanırken, Salzburg engelini iç sahada 3 puanla geçecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.70

Bets10 Bahis Oranı: 9.54