Villarreal Atalanta İddaa Tahmini 14.09.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. F Grubu ilk maçında Villarreal evinde, Atalanta ile karşılaşacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak. 

VillarrealAtalanta arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Villarreal kazanır 2.55, beraberlik 3.75, Atalanta kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Villarreal Galibiyet Peşinde

Villarreal, bildiğimiz gibi geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı. Finalde Manchester United’ı penaltılarla elediler ve şampiyon oldular. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmayı başaran Unai Emery’nin ekibi, yeni sezonda La Liga’ya ise kötü başladı. İlk 3 haftada galibiyet alamadılar. Şampiyonlar Ligi’nde F Grubuna düşen Villarreal, grupta Young Boys, Atalanta ve Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Grubun ilk maçında Atalanta’yı konuk edecek Villarreal’de Dani Parejo’nun sakatlığı bulunuyor.

Atalanta İyi Başlamadı

Atalanta, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Serie A’da ilk 3 hafta geride kaldı ve Atalanta, Fiorentina’ya 2-1 kaybetti. Bu sezon İtalya Serie A’da 3 hafta geride kaldı ve Atalanta’nın 4 puanı bulunduğunu belirtelim. Şampiyonlar Ligi grubunda ise Young Boys, Manchester United ve Villarreal ile karşılaşacak olan Atalanta, ilk maçını Young Boys deplasmanında oynanacak. Maç öncesinde Atalanta’da Luis Muriel’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Villarreal – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Dani Parejo’nun sakatlığı bulunuyor. Atalanta’da Luis Muriel’in sakatlığı bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

Atalanta'nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Luis Palomino, Romero, Fabio Depaoli, Johan Mojica, Ruslan Malinovsky, Marten de Roon, Josip Ilicic, Mario Pasalic, Aleksey Miranchuk, Zapata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Rahat skor bulan iki takımın maçında, karşılıklı goller tercih eder.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gollü bir maç oldu. 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Villarreal ve Atalanta, 2-2 berabere kaldı.