İnter – Real Madrid İddaa Tahmini 15.09.2021

Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde yeni sezon heyecanı 15 Eylül Çarşamba akşamı devam ediyor. D Grubu‘nda mücadele edecek olan İnter ile Real Madrid, 22:00‘de karşı karşıya gelecek ve mücadele EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Barcelona galibiyetine 3.30, beraberliğe 4.10, Bayern Münih galibiyetine ise 2.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.10, beraberliğe 3.05, konuk ekibe ise 2.39 oran veriyor.

İnter Yeni Hocasıyla İyi Başladı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, yeni hocası Simone Inzaghi önderliğinde ilk Şampiyonlar Ligi sınavını verecek. Geçtiğimiz sezon Conte ile zafere ulaşan ev sahibinde, yeni sezon öncesi önemli değişiklikler yaşadı. Romelu Lukaku, Achraf Hakimi ve Matteo Politano gibi yıldızların gidişinin ardından, Zinho Vanheusden, Dumfries, Correa, Hakan Çalhanoğlu ve Edin Dzeko’yu kadrosuna katan İnter, Serie A Ligi’nin ilk 3 haftasını 2 galibiyet, 1 beraberlikle noktaladı. 3 maçta 9 gol atmayı başaran ev sahibi, son hafta 2 kez öne geçtiği Sampdoria karşısında skor hakimiyetini korumayı başarmasa da, güç kaybetmediğini 3 haftalık performansıyla ispatladı. İnter, Inzaghi yönetiminde ilk zorlu sınavını Real Madrid karşısında verecek.

Real Madrid Ancelotti’ye Güveniyor

Real Madrid, Milli ara dönüşü Santiago Bernabeu’ya galibiyetle ayak bastı. Mabedi uzun süredir tadilatta olan Real Madrid, taraftarlarına 5-2’lik Celta Vigo galibiyetiyle kavuştu ve La Liga’da 4 haftada 3. galibiyetini aldı. Yeni sezonda Ramos, Varane ve Ødegaard’ın gidişiyle birlikte, Eduardo Camavinga ve David Alaba’yı kadrosuna katan Real Madrid, teknik adam görevine ise Carlo Ancelotti’yi getirdi. Kadro kalitesi tecrübeli yıldızların gidişiyle birlikte düşerken, Ancelotti iyi bir oyun planıyla takımını tekrar La Liga’da şampiyonluğun en güçlü adayı haline getirdi. Alaves, Real Betis ve Celta Vigo karşısında kazanan, Levante deplasmanından 1 puanla dönen Madrid, attığı 13 gole karşılık, kalesinde 6 gol gördü. Benzema 4 maçta 5 gol, 4 asistle La Liga’ya damgasını vurdu. Yeni transfer Camavinga ise ilk maçında gol sevinci yaşadı.

Maç Bilgileri

İnter – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Sensi, Brazao, Bastoni ve Eriksen sakat. Real Madrid takımında ise Bale, Ceballos, Jovic ve Kroos sakat.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Odriazola, Eder Militao, Nacho, Marcelo, Casemiro, Federico Valverde, Isco, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

Hücum performanslarıyla kendi liglerine harika başlangıçlar yapan İnter ve Real Madrid, savunmada ise aynı başarıyı göstermedi. Dev maçta galibiyeti hedefleyen tarafların, 3 puana ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçta 89 dakika boyunca gol sesi çıkmazken, iyi savunma performanslarıyla dikkat çeken ekiplerin tam 1 puana razı olduğu anda sahneye Rodrygo çıktı ve Madrid’e 3 puan getirdi.