PSV – Real Sociedad İddaa Tahmini 16.09.2021

EXXEN platformundan 16 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta mücadelesinde, PSV ile Real Sociedad karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSV galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.65, Real Sociedad galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

PSV Golcülerine Güveniyor

Hollanda temsilcisi PSV, Roger Schmdit yönetiminde Şampiyonlar Ligi’nin kapısından döndü. Elemeler harika bir galibiyetle başlayan ev sahibi, Galatsaray’ı hezimete uğratmayı başarmış ve sezona fırtına gibi başlamıştı. Galatasaray’ı eledikten sonra Midtjylland karşısında da aynı başarıyı gösteren ekip, rakip Benfica olunca Play Off Turu’nda devler sahnesine veda etti. Sezonun ilk ve tek mağlubiyetini alan PSV, Hollanda Eredivisie Ligi’nde ilk 4 haftadan 4 galibiyetle çıktı. 11 maçta 30 gol atmayı başaran PSV’de, Zahavi, Götze, Bruma, Gakpo ve Maduke gibi yıldızlar harika performanslarıyla takımını sırıtılıyor.

Son Haftaların Formda Takımı Sociead

Real Sociedad, UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala İspanya La Liga sahnesinde yükselişe geçti ve 3 haftalık performansıyla güven verdi. Sezonu Barcelona mağlubiyetle açan Imanol’un öğrencileri, son 3 haftada Rayo Vallecano, Cadiz ve Levanta karşısında gol yemeden galibiyete ulaşırken, 3 maçta 4 gol buldu. Konuk ekipte Mikel Oyarzabal 4 maçta 4 golle takımın en formda ismi. Milli ara dönüşü Cadiz deplasmanında 2-0’lık galibiyete uzanan Real Sociedad, hem savunma hem de hücum performansıyla, Avrupa Ligi sahnesinde kolay lokma olmadığını ispatladı.

Maç Bilgileri

PSV Eindhoven – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSV Eindhoven takımında Kreekels, Propper ve Sangare sakat. Real Sociedad cephesinde ise Fernandez, Guridi, İllarramendi, Monreal ve Rico’nun sakatlığı bulunuyor.

PSV Eindhoven’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Bruma, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi.

Real Sociedad’ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Diego Llorente, Nacho Monreal, Roberto Lopez, Ander Guevara, Martin Zubimendi, Portu, Oyarzabal, Alexander Isak.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, B Grubu’nun iddialı takımlarından PSV ve Real Sociedad’ın, zorlanmadan skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Ligi’ne iki takımda iyi hücum performanslarıyla başlarken, 4 gol atılan karşılaşmadan kazanan çıkmadı ve taraflar 1’er puanı bölüştü. Kazananları tebrik ederiz.