Eintracht Frankfurt Fenerbahçe İddaa Tahmini 16.09.2021

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda, Eintracht Frankfurt’a konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de başlacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Eintracht Frankfurt ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Eintracht Frankfurt kazanır 1.74, beraberlik 4.25, Fenerbahçe kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Peşinde

Eintracht Frankfurt, geçtiğimiz hafta sonu yine kazanamadı. Bundesliga’da iç sahada konuk ettikleri Stuttgart ile 1-1 berabere kaldılar. Bundesliga’da ilk 4 haftada galibiyet almayı başaramayan Oliver Glasner’in öğrencileri, 4 maçta 1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Avrupa Ligi’nde ise D Grubunda yer alacak olan Eintracht Frankfurt, grupta Olympiakos, Antwerp ve Fenerbahçe ile karşılaşacak. Grubun ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Eintracht Frankfurt’ta Sebastian Rode sakat olan isim.

Fenerbahçe’de Hedef 3 Puan

Fenerbahçe, play off turunda Finlandiya’nın HJK Helsinki takımını elemeyi başardı. Turu geçen Sarı Lacivertliler, Avrupa Ligi’nde Olympiakos, Eintracht Frankfurt ve Antwerp ile aynı grupta yer alacak. Süper Lig’te sezona iyi başlayan Vitor Pereira’nın ekibi, ilk 4 haftada 10 puan topladı. Kalelerinde ise sadece 1 gol gördüler. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’te Sivaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintracht Frankfurt’a konuk olacak Fenerbahçe’de Sosa, Tisserand, İrfan Can, Serdar Dursun ve Nazım’ın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Frankfurt – FenerbahçeMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Borre, Rode ve Toure sakat. Stuttgart cephesinde ise Ahamada, Cisse, Egloff, Fuhrich, Kalajdzic, Katompa Mvumpa ve Sankoh’un sakatlığı bulunuyor.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, N’Dicka, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Serdar Aziz, Max Meyer, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Diego Rossi Mergim Berisha

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Yüksek skor beklemiyorum. Fenerbahçe, kolay kolay gol yemiyor. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.90

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 2.29

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, galibiyeti kaçırdı. 90+2’de Pelkas ile penaltı atışından yararlanamadılar. Almanya’dan 1 puan ile döndüler.