Angers – Nantes İddaa Tahmini 19.09.2021

19 Eylül Pazar akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan 6. hafta mücadelesinde, Angers evinde Nantes‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00‘da başlayacak maçı beIN SPORTS HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Angers galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.25, Nantes galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Angers Ligin En Formda Takımlarından

Angers yeni hocası Gerald Baticle ile birlikte ilk 5 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, PSG’nin ardından ligin en iyi performans grafiğini sergiledi. Milli ara öncesi Strasbourg, Lyon ve Rennes karşısında kazanan, Bordeaux ile berabere kalan ev sahibi, Milli aradan Brest deplasmanında dönerken, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden Thomas Mangani’nin penaltı golüyle 1 puanı aldı ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Son maçta Angers pozisyon üretmekte zorlansa da, kaybetmeme alışkanlığını sürdürerek, Baticle önderliğinde rüştünü ispatladı. Tüm rakiplerine gol atmayı başaran Angers, kalesinde ise 5 maçta sadece 2 gol gördü.

Nantes 3 Haftadır Mağlup

Milli ara dönüşü evinde Nice ile karşı karşıya gelen Nantes, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle kapatırken, üst üste 3. yenilgisini aldı ve son haftaların en etkisiz hücum performansını sergiledi. 3 maçtır gole hasret kalan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, Rennes, Lyon ve Nice karşısında toplamda 4 gol yerken, gol pozisyonuna dahi girmekte zorlandı. Geçtiğimiz sezon küme düşme tehlikesini Toulouse ile verdiği Play Outt mücadelesiyle atlatan Nantes, yeni sezonda Kombouare ile yoluna devam ederken, sadece ilk 2 haftadan 4 puan çıkarabildi ve kısa sürede ligin zayıf halkalarından biri haline geldi.

Maç Bilgileri

Angers – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond-Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Angers cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Nantes cephesinde ise Appiah, Limbombe ve Merlin sakat.

Angers’in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

Nantes’in ilk 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Fabio, Castelletto, Fabio, Pallois, Girotto, Blas, Chirivella, Kolo, Emond, Simon.

Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen ve liderin ardından 2. Sırada yer alan Angers, evinde galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça fırtına gibi başlayan Nantes, haftayı harika bir deplasman galibiyetiyle kapattı ve sezonun en iyi dış saha performansını sergiledi.