Galatasaray Alanyaspor İddaa Tahmini 19.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te bu sezon mağlubiyet yaşamayan Galatasaray evinde, Alanyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray bugün Alanyaspor karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Galatasaray galibiyetine 1.52, beraberlik tercihine 4.80, Alanyaspor galibiyetine 7.10 oran veriyor.

Galatasaray Üstünlüğünü Koruyamıyor

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Emre Kılınç’ın 2 golüyle 2-0 öne geçen Sarı Kırmızılılar, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa deplasmanında da 2-0 öne geçen Galatasaray, bu karşılaşmada da üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’te son 2 maçta 4 puan bırakan Fatih Terim’in ekibi, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Lazio’yu 1-0 mağlup ederek moral buldu. Bu hafta Süper Lig’te Alanyaspor’u konuk edecek Galatasaray’da Marcao kart cezalısı.

Alanyaspor’dan 3 Puan

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta 3 puan almayı başardı. Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Alanyaspor, göreve Bülent Korkmaz’ı getirdi. Yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan 3 puan ile ayrılan Akdeniz ekibi, iç sahada konuk ettiği Giresunspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’te bu sezon 2. Galibiyetini alan Alanyaspor’un 6 puanı bulunuyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Galatasaray – AlanyasporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Marcao kart cezalısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Mbaye Diagne

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Galatasaray’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Taraftarı önünde Alanyaspor’u mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 1-0 mağlup oldular.