Günün İddaa Kuponu 19.09.2021

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Tottenham – Chelsea: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Tottenham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Crystal Palace deplasmanında konuk olan Tottenham, rakibine 3-0 kaybetti. Tanganga’nın 2. Yarıda oyundan atılması, tüm planları bozdu. Yoğun baskı yaşayan Tottenham, daha fazla direnemedi ve farklı mağlup oldu. Premier Lig’te 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Tottenham, bu hafta Londra derbisinde Chelsea’yi ağırlayacak. Maç öncesinde Tottenham’da Tanganga’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Chelsea, sezona iyi bir giriş yaptı. Premier Lig’te bu sezon oynadıkları 4 maçta 10 puan topladılar. Henüz mağlubiyet yaşamayan Thomas Tuchel’in öğrencileri, Premier Lig’te 2. Sırada yer alıyor. Lider Manchester United ile eşit puan sahip olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta iç sahada Aston Villa’yı konuk eden Chelsea, rakibini 3-0 ile geçti. Özellikle kaleci Mendy’nin çok önemli kurtarışları vardı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Zenit’i 1-0 ile geçen Chelsea, yoluna doludizgin devam ediyor. Maç öncesinde Chelsea’de Pulusic’in sakatlığı var. Chelsea’de Lukaku, sezona çok iyi başladı. Son haftalarda ciddi skor katkısı veriyor. Chelsea, bu kadar formdayken, Tottenham deplasmanında da kazanmayı başarır.

Hatayspor – Kayserispor: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Hatayspor, geçtiğimiz hafta sezonun 2. Galibiyetini almayı başardı. Konuk oldukları Çaykur Rizespor deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. Maçın başından sonuna dek üstün oynayan taraf Hatayspor idi ve haklı bir galibiyet aldılar. Bir önceki hafta ise Alanyaspor’u 5-0 ile geçmişlerdi. Süper Lig’te ilk 4 haftada 7 puan toplayan Ömer Erdoğan’ın ekibi, sezona iyi bir giriş yaptı. Bu hafta Kayserispor ile karşılaşacak Hatayspor’da Simon Falette’nin sakatlığı bulunuyor. Kayserispor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup ettiler. Önemli bir 3 puan alan Kayserispor, Süper Lig’te üst üste 2. Galibiyetini elde etti. Hikmetk Karaman’ın göreve gelişiyle birlikte toparlanma sinyalleri veren Kayserispor, son 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Süper Lig’te üst üste 3 maçtır kaybetmeyen Kayserispor, bu hafta Hatayspor deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Campanharo ve Gavranovic’in sakat olduklarını belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda son haftalarda çıkışa geçmiş durumda. Hatayspor, bu sezon oynadığı tüm karşılaşmalarda gol buldu. Kayserispor ise son 3 maçta 7 puan topladı. Gol yollarında üretken olan iki takımın maçında, karşılıklı goller bekliyorum.

Real Betis – Espanyol: MS 1, 1.72 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Real Betis, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin 4. Haftasında Granada’ya konuk olan Manuel Pellegrini’nin ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon ilk galibiyetini almayı başaran Real Betis, puanını 5 yaptı ve 9. Sıraya yükseldi. Sergio Canales’in 89. Dakikada attığı golle 3 puana ulaşan Real Betis’te moraller yerinde. Bu hafta iç sahada Espanyol’u konuk edecek Real Betis’te Youssouf Sabaly’nin sakatlığı bulunuyor. Espanyol’un galibiyet hasreti devam ediyor. La Liga’nın yeni takımlarından biri olan Espanyol, geçtiğimiz haftada galibiyet almayı başaramadı. İç sahada Atletico Madrid’i konuk eden Vicente Moreno’nun öğrencileri, rakibine 2-1 mağlup oldu. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Espanyol, La Liga’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Bu hafta Real Betis’e konuk olacak Espanyol’da Yangel Herrera’nın sakatlığı bulunuyor. Espanyol, bu sezon galibiyet almayı başaramadı. Son 2 maçta ise puan alamadılar. Moralli olan Real Betis, bu haftayı da galibiyet ile kapatır.

Toplam İddaa Oranı: 4.02

Bets10 Bahis Oranı: 5.77