Günün İddaa Kuponu (2) 19.09.2021

19 Eylül Pazar gününün öne çıkan maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 6/10. Herkese bol kazançlı günler.

Giresunspor – Konyaspor: MS 2, 2.50 (iddaa) – 2.92 (Bets10) ; Giresunspor, geçtiğimiz haftayı yine puansız kapattı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Süper Lig’te üst üste 4 maçtır mağlubiyet yaşayan ve gol atamayan Giresunspor, puansız olarak son sırada yer alıyor. Süper Lig’te puanı bulunmayan iki takımdan biri olan Hakan Keleş’in öğrencileri, bu hafta Konyaspor karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Giresunspor’da Douglas’ın sakatlığı bulunuyor. Konyaspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta Altay’ı konuk eden Yeşil Beyazlılar, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu sezon Süper Lig’te 3. Galibiyetini alan Konyaspor, puanını 10’a çıkarttı ve zirve takibini sürdürdü. Haklı bir galibiyet alan Konyaspor, Süper Lig’te çıkışını sürdürüyor. İlk 4 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen İlhan Palut’un ekibi, bu hafta konuk olacağı Giresunspor deplasmanında da galibiyet arayacak. Maç öncesinde Konyapsor’da Musa Çağıran kadroda yok. Konyaspor, maçın favorisi. Sezona iyi başladılar ve 4 maçta 10 puan topladılar. Ligin dibinde yer alan Giresunspor’u deplasmanda devirirler.

Mallorca – Villarreal: MS 2, 1.92 (iddaa) – 2.37 (Bets10) ; Mallorca, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Athletic Bilbao deplasmanında 2-0 kaybettiler. Sezonun ilk yenilgisini yaşayan Mallorca’nın 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Luis Garcia’nın öğrencileri, Athletic Bilbao deplasmanında ise puan alamadı. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Mallorca’da Angel Rodriguez’in sakatlığı var. Villarreal, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde 1 puan aldı. La Ceramica’da konuk ettikleri Atalanta ile 2-2 berabere kaldılar. Şampiyonlar Ligi’ne 1 puan ile başlayan Unani Emery’nin ekibi, La Liga’da ise galibiyet arıyor. Ligte ilk 3 maçta 3 beraberlik alan Villarreal, henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta Alaves ile karşılaşması gereken Villarreal’in maçı ertelenmişti. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Villarreal’de Samuel Chukwueze sakat. Villarreal, maçın favorisi. La Liga’da henüz galibiyetleri yok ve reaksiyon göstermek zorundalar. Villarrreal’in kazanmasını bekliyorum.

Başakşehir – Fenerbahçe: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Başakşehir’de kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’te henüz puan almayı başaramayan Başakşehir, üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta Göztepe deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon 2 kez öne geçtikleri maçtan da puansız ayrıldılar. Süper Lig’te puanı bulunmayan iki takımdan biri olan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Fenerbahçe karşısında sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Maç öncesinde Başakşehir’de Caiçara ve Ahmed Kutucu kadroda yer almayan isimler. Fenerbahçe’nin yenilmezlik serisi devam ediyor. Süper Lig’te sezona üst üste galibiyetler ile başlayan Vitor Pereira’nın ekibi, geçen hafta Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor karşısında iyi oynayan ama galibiyet alamayan Fenerbahçe, sezonun ilk puan kaybını yaşamış oldu. İlk 4 haftada 10 puan toplayan Sarı Lacivertliler, Süper Lig’te 4. Sırada yer alıyor. Bu seszon deplasmanda oynadığı 2 maçta da gol yemeyen Fenerbahçe, Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Altay’ı ise deplasmanda 2-0 ile geçtiler. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Frankfurt deplasmanında galibiyeti kaçıran Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bu hafta Başakşehir’e konuk olacak Fenerbahçe’de Marcel Tisserand, İrfan Can Kahveci, Sosa ve Serdar Dursun’un sakatlıkları var. Fenerbahçe, ilk 4 haftada 10 puan topladı. Başakşehir’in henüz puanı yok. Fenerbahçe’dden rahat bir galibiyet beklentim var.

Toplam İddaa Oranı: 8.78

Bets10 Bahis Oranı: 14.87