Günün İddaa Kuponu (3) 19.09.2021

19 Eylül Pazar günü için en güvendiğim 3 maçı sizler için derledim. Günün banko kuponu karşınızda. Bol şanslar dilerim.

West Ham – Manchester United: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.81 (Bets10) ; West Ham, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’te Southampton deplasmanına konuk olan West Ham, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldı. Premier Lig’te 4 hafta geride kalırken 8 puan toplayan West Ham, 8. Sırada kendine yer buldu. Henüz mağlubiyeti bulunmayan David Moyes’un öğrencileri, bu hafta Manchester United’ı ağırlayacak. Maç öncesinde West Ham’da Michail Antonio kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Manchester United, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’ı 4-1 ile geçtiler. Cristiano Ronaldo, Manchester United forması ile ilk maçında, 2 gol ile tanıştı. Premier Lig’te ilk 4 haftada 10 puan toplayan Solskjaer’in ekibi, liderliğini sürdürüyor. Birbirinden güzel goller atan Manchester United’ta özellikle Bruno Fernandes’in attığı gol, görülmeye değerdi. Hafta içi ise şok bir mağlubiyet yaşayan Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’a 2-1 kaybetti. Bu hafta Premier Lig’te West Ham’a konuk olacak Manchester United’ta Marcus Rashford ve Alex Telles’in sakatlıkları bulunuyor. Manchester United, maçın favorisi. Antonio’nun yokluğunda West Ham, zorlanabilir diye düşünüyorum. Manchester United, galibiyete yakın taraf.

Galatasaray – Alanyaspor: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Galatasaray, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Emre Kılınç’ın 2 golüyle 2-0 öne geçen Sarı Kırmızılılar, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Bir önceki hafta ise Kasımpaşa deplasmanında da 2-0 öne geçen Galatasaray, bu karşılaşmada da üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’te son 2 maçta 4 puan bırakan Fatih Terim’in ekibi, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Lazio’yu 1-0 mağlup ederek moral buldu. Bu hafta Süper Lig’te Alanyaspor’u konuk edecek Galatasaray’da Marcao kart cezalısı. Alanyaspor, geçtiğimiz hafta 3 puan almayı başardı. Çağdaş Atan ile yollarını ayıran Alanyaspor, göreve Bülent Korkmaz’ı getirdi. Yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan 3 puan ile ayrılan Akdeniz ekibi, iç sahada konuk ettiği Giresunspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’te bu sezon 2. Galibiyetini alan Alanyaspor’un 6 puanı bulunuyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Galatasaray’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Taraftarı önünde Alanyaspor’u mağlup etmeyi başarırlar.

Valencia – Real Madrid: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Valencia, bu sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biri. Jose Bordalas ile beraber müthiş bir hava yakaladılar. Geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanına konuk olan Valencia, rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da 3. Galibiyetini almayı başaran Yarasalar, topladığı 10 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Bu sezon tek puan kaybını Granada deplasmanında yaşamışlardı. Bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek Valencia’da Cristiano Piccini ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 5-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon ilk 4 haftada 10 puan toplayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 10 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bugün ise Mestalla’da Valencia’ya konuk olacaklar. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde İnter’i 1-0 ile geçen Real Madrid’te moraller yerinde. Maç öncesinde Real Madrid’te Gareth Bale, Marcelo, Toni Kroos ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor. Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda sezona müthiş başladı. İlk 2 sırayı paylaşan takımların maçında, karşılıklı goller atılır.

Toplam İddaa Oranı: 3.15

Bets10 Bahis Oranı: 4.53