Günün İddaa Kuponu (4) 19.09.2021

Herkese merhaba. 19 Eylül Pazar günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Nice – Monaco: MS 1, 2.44 (iddaa) – 2.75 (Bets10) ; Nice, bu sezon Fransa Ligue 1’de dikkat çeken takımlardan biri. Sezona Reims beraberliği ile başladılar ama sonrasında ise üst üste galibiyetler aldılar. Geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanına konuk olan Christophe Galtier’in öğrencileri, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Fransa Ligue 1’de oynadıkları son 3 karşılaşmada 9 puan topladılar ve gol yemediler.  10 puan ile 4. Sırada yer alan Nice, bu hafta Monaco’yu konuk edecek. Maç öncesinde Nice’te Justin Kluivert ve Morgan Schneiderlin ve Robson Bambu’nun sakatlıkları bulunuyor. Monaco, sezona pek iyi başlayamadı. İlk 3 haftada sadece 1 puan toplayabilen Monaco, ilk galibiyetini 4. Haftada Troyes deplasmanında almıştı. Troyes’i 2-1 ile geçe Niko Kovac’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Marsilya’ya 2-0 mağlup oldu. Fransa Ligue 1’de bu sezon 4 puan toplayabilen Monaco, düşme hattının 2 basamak üzerinde yer alıyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Sturm Graz’ı konuk eden Monaco, rakibini 1-0 ile geçti ve gruba galibiyet ile başladı. Bu hafta Nice’e konuk olacak Monaco’da Myron Boadu ve Djibril Sidibe’nin sakatlıkları bulunuyor. Nice, maçın favorisi. Sezona çok iyi başladılar. Son 3 maçtan galibiyet ile ayrılan Nice, kalesini de gole kapatmayı başardı. Bu sezon Fransa Ligue 1’de gol yemediler. Nice’in kazanacağını düşünüyorum.

Brighton – Leicester City: MS 2, 2.49 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; Brighton, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. Brentford deplasmanına konuk olan Brighton, uzatma dakikalarında bulduğu golle, 1-0 kazandı ve Premier Lig’te bu sezon 3. Galibiyetini elde etti. Trossard’ın golüyle kazanan Brighton, Premier Lig’te 6. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise AMEX’te Leicester City’i konuk edecekler. AMEX’te bu sezon 2 maça çıkan Brighton’ın bu maçlarının, 2.5 gol altı şeklinde sonuçlandığını belirtelim. Bu hafta Brighton’da Tariq Lamptey ve Dan Burn’un sakatlıkları devam ediyor. Leicester City, geçtiğimiz hafta evinde puan alamadı. King Power’da Manchester City’i konuk eden Leicester City, Bernardo Silva’nın golüne engel olamadı ve 1-0 kaybetti. Premier Lig’te ilk 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Brendan Rodgers’ın ekibi, topladığı 6 puan ile 9. Sırada yer alıyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Napoli’yi konuk eden Leicester City, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Bu hafta Premier Lig’te Brighton’a konuk olacak Leicester City’de Wesley Fofana ve James Justin sakat. Ayoze Perez’in ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Brighton’ın bu sezon Premier Lig’te tek mağlubiyeti var. Geçen hafta iyi oynamadılar ama kazanmasını bildiler. Leicester City’nin reaksiyon göstermesini bekliyorum. Konuk ekip, 3 puan almayı başarır.

Real Sociedad – Sevilla: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı da galibiyet ile kapatmayı başardı. La Liga’da son haftalarda çıkışa geçen Real Sociedad, üst üste 3. Galibiyetini aldı. Konuk oldukları Cadiz deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndüler. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Imanol’un öğrencileri, bu hafta ise Sevilla ile karşılaşacak. Son 3 maçta kalesini gole kapatmayı başaran Real Sociedad, savunma anlamında da iyi işler çıkartıyor. Bu hafta Real Sociedad’ta Carlos Fernandez, Diego Rico ve Nacho Monreal’ın sakatlıkları devam ediyor. Sevilla, hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Salzburg ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da ise ilk 3 haftada 7 puan toplayan Sevilla, yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Barcelona ile oynamaları gereken karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmişti. La Liga’da oynadığı son maçta Cadiz ile 1- 1 berabere kalan Sevilla, bu hafta Anoeta’da konuk olacağı Real Sociedad karşısında kazanmak istiyor. Maç öncesinde Sevilla’da eksik bulunmadığını belirtelim. İki takımında gol bulmasını bekliyorum. Real Sociedad ve Sevilla, bu sezon La Liga’da oynadıkları tüm maçlarda gol buldular. Yine benzer bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 10.32

Bets10 Bahis Oranı: 14.49