Nice – Monaco İddaa Tahmini 19.09.2021

19 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 14:00‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 6. hafta mücadelesinde, Nice ile Monaco kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Nice galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.40, Monaco galibiyetine 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.88 olarak verilmiş.

Nice Müthiş Oynuyor

Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde gol yememe süresini 360 dakikaya çıkarmayı başaran Nice, son 3 haftanın tamamında farklı galibiyetlerle çıkarken, sadece ilk hafta Reims ile golsüz berabere kaldı. Son olarak deplasmanda Nantes’i 2-0 mağlup etmeyi başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, PSG ile birlikte ligin en iyi performansını sergiliyor. Calvin Stengs, Clair Todibo, Pablo Rosario, Mario Lemina, Melvin Bard ve Jean N’Guessan gibi yıldızları kadrosuna katan, son şampiyon hoca Galtier ile anlaşma sağlayan Nice, iyi geçen transfer döneminin meyvelerini kısa sürede toplamaya başladı. Ev sahibi hem savunma hem de hücum hattında harika bir performans ortaya koydu.

Monaco Lige Galibiyetle Döndü

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 5 haftanın en formsuz takımları arasında yer alan Monaco, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Niko Kovac ile geçen sezon harika işlere imza atan ve şampiyonluk savaşı veren Monaco’nun, yeni sezonda etkisini sürdürmesi beklenirken, ilk 5 haftanın 4’ü puan kayıplarıyla sonuçlandı. 1 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Monaco, UEFA Avrupa Ligi  B Grubu’nda ise evinde ağırladığı Sturm Graz’ı, Diatta’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Milli ara dönüşü Marsiyla derbisinde alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, daha iyi bir savunma performansıyla karşımıza çıkan Monaco, iyi futbolunu Ligue 1 sahnesine taşımak istiyor.

Maç Bilgileri

Nice – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Atal, Claude-Maurice, Kluivert ve Schneiderlin sakat. Monaco takımında ise Boadu ve Sidibe sakat. 

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Todibo, Attal, Dante, Bard, Boudaoui, Rosario, Lemina, Kluivert, Dolberg, Gouiri.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Cesc Fabregas, Tchouameni, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

Gerek savunma gerekse hücum performansıyla, ilk 5 haftada Ligue 1’in en iyileri arasına girmeyi başaran Nice, formsuz Monaco karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.75

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda maç içerisine galibiyete çok yaklaşsa da, taraflar skor üstünlüğünü korumayı başaramadı. Nice 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e getirirken, Monaco’ya puan kaybetti.