Valencia Real Madrid İddaa Tahmini 19.09.2021

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Lider Real Madrid deplasmanda, Valencia’ya konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 3.75, beraberlik 4.00, Real Madrid kazanır ise 1.93 olarak açıklanmış.

Valencia Dikkat Çekiyor

Valencia, bu sezon La Liga’nın dikkat çeken takımlarından biri. Jose Bordalas ile beraber müthiş bir hava yakaladılar. Geçtiğimiz hafta Osasuna deplasmanına konuk olan Valencia, rakibini 4-1 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da 3. Galibiyetini almayı başaran Yarasalar, topladığı 10 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Bu sezon tek puan kaybını Granada deplasmanında yaşamışlardı. Bu hafta lider Real Madrid’i konuk edecek Valencia’da Cristiano Piccini ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları bulunuyor.

Real Madrid’te Moraller Yerinde

Real Madrid, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 5-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon ilk 4 haftada 10 puan toplayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, 10 puan ile liderliğini sürdürüyor. Bugün ise Mestalla’da Valencia’ya konuk olacaklar. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde İnter’i 1-0 ile geçen Real Madrid’te moraller yerinde. Maç öncesinde Real Madrid’te Gareth Bale, Marcelo, Toni Kroos ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Valencia – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Cristiano Piccini ve Denis Cheryshev’in sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid’te Gareth Bale, Marcelo, Toni Kroos ve Ferland Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor.

Valencia'nın 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Guillamon, Jose Luis Gaya, Guillamon, Uros Racic, Carlos Soler,, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

Real Madrid'in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. İki takımda sezona müthiş başladı. İlk 2 sırayı paylaşan takımların maçında, karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia, dramatik bir yenilgi yaşadı. Mestalla’da konuk ettikleri Real Madrid karşısında 1-0 öne geçtiler ama üstünlüğünü koruyamadılar. 86 ve 88’te yedikleri gollerle 2-1 kaybettiler.