Barcelona Granada Bahis Tahmini 19.09.2021

İspanya La Liga’da 5. Haftaınn kapanış maçı. Granada deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. 22.00’de başlayacak karşılaşmayı Smart Spor kanalından izleyebilirsiniz.

Barcelona ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.31, beraberlik 6.05, Granada kazanır ise 9.55 olarak açıklanmış.

Barcelona Galibiyet Peşinde

Barcelona, ilk 3 haftada 7 puan topladı. 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Ronald Koeman’ın öğrencileri, La Liga’da 9. Sırad bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Sevilla ile karşılaşması gereken Barcelona’nın maçı ileri bir tarihe ertelendi. La Liga’da 2 hafta önce Getafe’yi iç sahada 2-1 mağlup eden Barcelona, bu hafta Granada’yı konuk edecek. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 3-0 kaybeden Barcelona’da moraller bozuk. Maç öncesinde Barcelona’da Sergio Agüero, Jordi Alba, Pedri ve Ousmane Dembele’nin sakatlığı bulunuyor.

Granada Evinde Kaybetti

Granada, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 2-1 mağlup oldular. La Liga’da sezona kötü başlayan Robert Moreno’nun öğrencileri, üst üste 4 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta ise La Liga’da Barcelona deplasmanına konuk olacaklar. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan Granada’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Barcelona – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Sergio Agüero, Jordi Alba, Pedri ve Ousmane Dembele’nin sakatlığı bulunuyor. Granada’da Neyder Lozano’nun sakatlığı bulunuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Martin Braithwaite, Memphis Depay, Anton Griezmann

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Puertas, Jorge Molina, Carlos Bacca

İddaa Tahmini

Barcelona’dan galibiyet beklentim var. Granada, sezona kötü başladı ve ilk 4 maçta galibiyet alamadılar. Barcelona karşısında da direnemezler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, puan kaybetti. Granada karşısında rahat kazanmaları beklenirken, Cmap Nou’da 1 puanı zor kurtardılar.