Udinese Napoli Bahis Tahmini 20.09.2021

İtalya Serie A’da Pazartesi günü tek maç oynanacak. Udinese evinde, Napoli’yi ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma S SPORT 2 kanalından izlenebilecek.

Udinese ile Napoli zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Udinese galibiyetinin 4.33, beraberlik tercihinin 3.75, Napoli galibiyetinin ise 1.85 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Udinese İyi Başladı

Udinese, sezona iyi bir giriş yaptı. Serie A’nın ilk haftasında Juventus’u konuk eden Udinese, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberliğin ardından ise Veneiz’yı 3-1, geçtiğimiz hafta ise Spezia’yı 1-0 ile geçtiler. Serie A’da ilk 3 haftada 7 puan toplayan Luca Gotti’nin öğrencileri, bu hafta Napoli’yi konuk edecek. Bu sezon 3 maçta da gol atmayı başaran Udinese, hücumsal anlamda üretken diyebiliriz. Maç öncesinde Udinese’de Desting Udogie’nin sakatlığı bulunuyor.

Napoli’de Moraller Yerinde

Napoli’de moraller yerinde. İtalya Serie A’da ilk 3 hafta geride kaldı ve Napoli, henüz fire vermedi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Juventus’u 2-1 ile geçmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Luciano Spaletti’nin ekibi, Serie A’da üst üste 3. Galibiyetini aldı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Leicester City’e konuk olan Napoli, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu hafta Napoli’de Diego Demme, Alex Meret ve Stanislav Lobotka’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Udinese – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te canlıyayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de Desting Udogie’nin sakatlığı bulunuyor. Napoli’de Diego Demme, Alex Meret ve Stanislav Lobotka’nın sakatlıkları bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Udogie, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Pusetto

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Mario Rui, Di Lorenzo, Monalas, Fabian Ruiz, Zambo Anguissa, Eljif Elmas, Matteo Politano, Lorenzo Insıgne, Victor Osimhen

İddaa Tahmini

Napoli, sezona çok iyi başladı. İlk 3 maçta 9 puan topladılar. Udinese’de dikkat çekiyor. İlk 3 maçta 7 puanları var ve tüm maçlarda gol buldular. Gollü bir maç olur. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, galibiyet serisine devam ediyor. Udinese deplasmanında 4-0 kazanan Spaletti’nin öğrencileri, üst üste 4. galibiyetini aldı.