Udinese – Napoli İddaa Tahmini 20.09.2021

İtalya Serie A Ligi‘nin namağlup takımları arasında yer alan Udinese ve Napoli, 20 Eylül Pazartesi akşamı 4. haftanın kapanış mücadelesine çıkacak. Türkiye saati ile 21:45‘te başlayacak maçın yayın ekranı S Sport 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Udinese galibiyetine 4.35, beraberliğe 3.75, Napoli galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 2.00 olarak verilmiş.

Udinese Namağlup İlerliyor

İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara öncesi ilk 2 haftayı 4 puanla kapatan Udinese, son sınavında Venezia’ya gol şansı vermemiş ve 3-0’lık galibiyetle haftayı kapatmıştı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Spezia deplasmanında da iyi savunma performansını sürdüren, Luca Gotti’nin öğrencileri, son dakikaya kadar önceliği savunma güvenliğine verirken, son dakikada sahneye Samardzic çıktı ve takımına 3 puanı getiren şık golü rakip filelere gönderdi. Tek puan kaybını Juventus karşısında ilk hafta 2-2’lik beraberlikle yaşayan Udinese, son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkmayı başarırken, attığı 4 gole karşılık, rakiplerine gol şansı tanımadı.

Napoli Mağlubiyeti Kabullenmiyor

Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde Juventus derbisine çıkan Napoli, ezeli rakibini 1-0 geriden gelerek, Politano ve Kalidou Koulibaly’nin golleriyle 2-1 kazanmayı başardı. Serie A Ligi’nde 3 maçtan 3 galibiyetle çıkarak, harika bir seri yakalayan Napoli’de, Luciano Spalletti dönemi çok iyi başladı. UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise ilk sınavını Leicester City deplasmanında veren ekip, 2-0 geriye düştüğü Walkers deplasmanından Osimhen’in golleriyle 2-2 beraberlikle dönmeyi başardı. Geriye düşse de mağlubiyeti asla kabullenmeyen Napoli, ligin bir diğer namağlup takımı Udinese ile Avrupa dönüşü karşı karşıya geliyor.

Maç Bilgileri

Udinese – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi G. Manganiello. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Napoli cephesinde ise Demme, Lobotka ve Meret’in sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Samir, Becao, Udogie, Molina, Makengo, Walace, Tolgay Arslan, Pereyra, Pusetto.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Koulibaly, Rui, Di Lorenzo, Monalas, Ruiz, Adam Ounas, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano.

İtalya Serie A Ligi’ne üst üste galibiyetler ve yenilmezlik serisiyle damga vuran Udinese, hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir futbol ortaya koyan Napoli karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu mücadelede iki takımda ilk yarıyı skor eşitliğiyle noktalayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.98

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçın ilk yarısından itibaren üstünlüğü ele geçiren Napoli, deplasmanda harika bir galibiyet aldı ve 4 gollü galibiyetiyle birlikte Serie A Ligi’nde liderliği ele geçirdi.