Beşiktaş Adana Demirspor İddaa Tahmini 21.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te liderliğini sürdüren Beşiktaş evinde, Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de starta alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş bugün Adana Demirspor karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Beşiktaş galibiyetine 1.35, beraberlik tercihine 6.10, Adana Demirspor galibiyetine 10.00 oran veriyor.

Beşiktaş İyi Başladı

Beşiktaş, sezona çok iyi başladı. Süper Lig’te ilk 5 hafta geride kaldı ve Siyah Beyazlılar, topladığı 13 puan ile liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olan Beşiktaş, devreye 2-0 geride girdi ama ikinci yarıda üst üste goller bularak 3-2 kazandı. Süper Lig’te üst üste 3. Galibiyetini alan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, tek puan kaybını ligin 2. Haftasında Gaziantep FK deplasmanında yaşamıştı. Bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek Beşiktaş’ta Mehmet Topal, Vida, Necip Uysal ve Rosier’in sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor’dan İlk Galibiyet

Adana Demirspor, sezona kötü başlamıştı. İlk 4 hafta Süper Lig’te galibiyet alamadılar. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Adana Demirspor, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’te ilk kez 3 puan sevinci yaşayan Adana Demirspor, Vincenzo Montella yönetiminde de çıktığı 2. Maçından galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Fatih Karagümrük’e 4-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta Adana Demirspor’da Akintola’nın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Salih Uçan kart cezalısı. Yeni Malatyaspor’da Karim Hafez’in sakatlığı bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Montero, Nsakala, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Pjanic, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Batshuayi

Adana Demirspor'un İlk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ferhat Kaplan, Tayyib Talha Sanuç, Kaan Kanak, Jonas Svensson, Semih Güler, Sinan Kurt, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Assambalonga, Pa Dibba, Mario Balotelli

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın net favorisi. Vodafone Park’ta hata yapmazlar. Adana Demirspor’u rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, harika bir geri dönüşe imza attı. Beşiktaş deplasmanında 3-0 geriye düştüler ama 3-3’ü yakaladılar ve 1 puanı kaptılar.