Bologna – Genoa İddaa Tahmini 21.09.2021

S Sport 2 ekranlarından 21 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Genoa karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Renato Dall Ara Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Bologna galibiyetine 2.07, beraberliğe 3.60, Genoa galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda.

Bologna Savunması Tel Tel Döküldü

Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, 3 haftalık yenilmezlik serisini San Siro deplasmanında İnter’e ağır bir mağlubiyetle kaybetti. İlk 3 haftada Salernitana ve Hellas Verona’yı mağlup ederken, Atalanta deplasmanında gol yemeden 1 puan almayı başaran Bologna, yeni sezona fırtına gibi başlasa da, etkisini sadece 3 hafta sürdürebildi. İnter karşısında 6-1’lik skor ev sahibinde tüm planları bozdu diyebiliriz. Son maça kadar savunma hattı iyi bir performans grafiği ortaya koyarken, rakibin seviyesi artınca, 6 golde de savunmanın önemli hataları vardı. Tekrar toparlanmak isteyen Bologna, Genoa karşısında teselli arayacak.

Genoa Haftayı Puansız Kapattı

İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftası evinde Fiorentina’yı konuk eden Genoa, Milli ara öncesi aldığı 3-2’lik Cagliari galibiyetiyle moral depolarken, tekrar ilk 2 haftadaki etkisiz futboluna geri döndü ve iç sahada aldığı 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, ilk 4 haftanın 3’ünde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsa da, henüz hiçbir rakibi karşısında kalesini gole kapatamayan Genoa, kötü savunma performansıyla galibiyet adına güven vermiyor.

Maç Bilgileri

Bologna – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall’Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Michael ve Schouten sakat. Genoa cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Soumaoro, Kevin Bonifazi, De Silvestri, Aaron Hickey, Santander, Svanberg, Barrow, Roberto Soriano, Vignato, Orsolini.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Vandheusden, Criscito, Sturaro, Hernani, Cambiaso, Badelj, Rovella, Kallon, Pandev.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda skor adına güven vermeyi başarırken, savunma performanslarıyla güven verdi. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan karşılaşmada, Bologna ve Genoa 2’şer gol atmayı başardı. İki takımda 90 dakika sonunda birbirlerine diş geçiremezken, gollü beraberlikle hatayı kapattı. Kazananları tebrik ederiz.