Fatih Karagümrük Antalyaspor İddaa Tahmini 21.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te üst üste galibiyetler alan Fatih Karagümrük iç sahada, Antalyaspor ile karşılaşacak. Mücadelesaat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 2.22, beraberlik 3.80, Antalyaspor kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış. 

Fatih Karagümrük 3 Puanı Kaptı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta yine gollü bir galibiyet aldı. 2 hafta önce i çsahada konuk ettikleri Adana Demirspor karşısında 4-0 kazanan İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta ise Yeni Malatyaspor deplasmanından 4-3’lük galibiyet ile döndü. Bertolacci ve Pesic’in golleriyle 3 puanı alan David Sassarini’nin ekibi, Süper Lig’te puanını 7 yapmış oldu. Bu hafta Antalyapsor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’te Rayyan Baniya’nın sakatlığı var.

Antalyaspor Evinde Kaybetti

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 3-2 kaybettiler. Süper Lig’te bu sezon 4 puan toplayabilen Antalyaspor, düşme hattının sadece 1 basamak üzerinde bulunuyor. Beşiktaş karşısında 2-0 ön geçtiği maçtan puan çıkartamayan Antalyaspor’da moraller bozuk diyebiliriz. Bu hafta Fatih Karagümrük’e konuk olacak Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Rayyan Baniya’nın sakatlığı var.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Nuri Şahin, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük’te moraller yerinde. Pesic’in katkısıyla, son 2 haftada 6 puan topladılar. Formda Fatih Karagümrük, galibiyete yakın.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.83

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele, başladığı gibi sona erdi. Fatih Karagümrük, daha iyi oynayan taraftı ama öne geçecek golü bulamadılar.