Fiorentina – İnter İddaa Tahmini 21.09.2021

Fiorentina evinde İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde 5. haftanın açılışı kapsamında sahne alacak zorlu mücadele, 21 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te, S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Fiorentina galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, İnter galibiyetine ise 2.03 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Fiorentina 3’te 3 Yaptı

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başardı. Son 3 hafta Torino, Atalanta ve Genoa karşısında 2-1’lik galibiyetlere imza atan ev sahibi, sadece ilk hafta Roma derbisinden mağlup ayrıldı. Vincenzo Italiano etkisi kısa sürede ev sahibi için umut verirken, Fiorentina tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başardı. Yeni transferlerden sadece Nicolas Gonzalez düzenli forma şansı bulurken, hücum hattında takımına önemli katkılar sağladı. Formunun zirvesinde ezeli rakibi İnter karşısına çıkacak olan Fiorentina, etkili hücum performansıyla galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

İnter’den Harika Galibiyet

Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 4. haftanın en iyi performansını sergiledi. Son şampiyon evinde konuk ettiği Bologna karşısında tam 6-1’lik galibiyete ulaştı ve 4 maçta toplam 15 gole ulaştı. Ligde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve 10 puanı bulunan İnter, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun ilk haftasında aldığı 1-0’lık Real Madrid mağlubiyetinin ardından çabuk toparlandı. Konuk ekipte Martinez yeni sezona da damga vurmaya devam ederken, yeni transferler Dumfries ve Dzeko kısa sürede takımlarının önemli gol silahları haline geldi. İnter, Serie A Ligi’nde çok formda.

Maç Bilgileri

Fiorentina – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında önemli bir eksik bulunmuyor. İnter cephesinde ise Brazao, Eriksen ve Sensi’nin sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Lucas Martinez, Milenkovic, Julio, Biraghi, Maleh, Gonzalez, Pulgar, Bonaventura, Vlahovic, Callejon.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

Son haftanın en iyi performansına imza atan İnter, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönse de, 6 gollük galibiyetiyle güven vermeyi başardı. İnter namağlup performansını deplasman galibiyetiyle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.03

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmanda 1-0 geriden gelerek, Darmian, Dzeko ve Perisic’in golleriyle kazandı. Son şampiyon doludizgin performansını Fiorentina galibiyetiyle taçlandırdı. Kazananları tebrik ederiz.