Gaziantep FK Başakşehir İddaa Tahmini 22.09.2021

Spor Toto Süper Lig’te Çarşamba günü 3 maç var. Günün ilk maçında Gaziantep FK evinde, Başakşehir’i konuk edecek. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Gaziantep FK Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 2.72, beraberlik 3.55, Başakşehir kazanır ise 2.78 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK 1 Puanı Kaptı

Gaziantep FK, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Bu sezon Süper Lig’te ilk 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Erol Bulut’un öğrencileri, tek galibiyetini Antalyaspor karşısında aldı. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında 90+2’de Joao Figueiredo’nun kafa golüyle 1 puanı kurtardılar. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Gaziantep FK’da Jefferson’un sakatlığı bulunuyor.

Başakşehir’den 3 Puan

Başakşehir, Süper Lig’te bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’yi  2-0 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’te üst üste yaşanan 4 maçlık mağlubiyet serisinin ardından kazanan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, biraz olsun moral buldu. 5 haftada tek galibiyeti bulunan Başakşehir, bu hafta  Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Başakşehir’de Hasan Ali Kaldırım ve Caiçara’nın sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Jefferson’un sakatlığı bulunuyor. Başakşehir’de Hasan Ali Kaldırım ve Caiçara’nın sakatlıkları bulunuyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Pawel Olkowski, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Lucas Lima, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

İki takımda sezona iyi başlayamadı. Sadece tek galibiyet alabildiler. Gaziantep FK’nın son 4 karşılaşması 2.5 gol altı bitti. Hücumda çok üretken değiller. Bu sebeple düşük skorlu bir maç bekliyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, ilk saniyelerde bulduğu golle 3 puanı aldı. Başakşehir karşısında 1-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.