Getafe Atletico Madrid İddaa Tahmini 21.09.2021

İspanya La Liga’da Salı günü 3 maç var. Üst üste 5 maçtır mağlup olan Getafe evinde, Atletico Madrid’i konuk edecek. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Getafe ve Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 6.00, beraberlik 3.60, Atletico Madrid kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Getafe Düşme Hattında

Getafe’de kötü gidişat devam ediyor. Sezon başından bu yana üst üste mağlubiyetler yaşayan Michel’in ekibi, La Liga’da oynadığı 5 karşılaşmada da puan almayı başaramadı. Geçtiğimiz hafta Rayo Vallecano deplasmanına konuk olan Getafe, rakibine 3-0 kaybetti. 5 maçta puan alamayan Michel’in öğrencileri, bu karşılaşmalarda ise sadece 1 gol buldu. Puansız olarak son sırada yer alan Getafe, bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek.

Atletico Madrid Puan Kaybetti

Atletico Madrid, bu sezon Wanda Metropolitano’da kayıplar yaşamaya başladı. La Liga’da iç sahada 3 maç oynadılar ve sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta Athletic Bilbao’yu konuk eden Atletico Madrid, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile 0-0 berabere kaldılar. La Liga’da 5 haftada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Diego Simeone’nin ekibi, 11 puana sahip. Bu hafta Getafe’ye konuk olacak Atletico Madrid’te Joao Felix kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Getafe – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’te Joao Felix kart cezalısı.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Cucurella, Mathias Olivera, Arambarri, Nemanja Maksimovic, Jason, David Timor, Carlos Alena, Jaime Mata, Enes Ünal

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Stefan Savic, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Getafe, bu sezon 5 maçta puan alamadı ve sadece 1 gol atabildi. Atletico Madrid’e güçleri yetmez. Konuk ekip 3 puan ile ayrılır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, geriye düştü ama kazanmasını bildi. Luis Suarez’in golleriyle, Getafe’yi 2-1 mağlup ettiler.