Günün İddaa Kuponu 21.09.2021

21 Eylül Salı akşamı İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Fiorentina – İnter: MS 2, 1.67 (iddaa) – 2.03 (Bets10) ; Fiorentina evinde İnter‘i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde 5. haftanın açılışı kapsamında sahne alacak zorlu mücadele, 21 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45‘te, S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başardı. Son 3 hafta Torino, Atalanta ve Genoa karşısında 2-1’lik galibiyetlere imza atan ev sahibi, sadece ilk hafta Roma derbisinden mağlup ayrıldı. Vincenzo Italiano etkisi kısa sürede ev sahibi için umut verirken, Fiorentina tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başardı. Yeni transferlerden sadece Nicolas Gonzalez düzenli forma şansı bulurken, hücum hattında takımına önemli katkılar sağladı. Formunun zirvesinde ezeli rakibi İnter karşısına çıkacak olan Fiorentina, etkili hücum performansıyla galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde 4. haftanın en iyi performansını sergiledi. Son şampiyon evinde konuk ettiği Bologna karşısında tam 6-1’lik galibiyete ulaştı ve 4 maçta toplam 15 gole ulaştı. Ligde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ve 10 puanı bulunan İnter, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun ilk haftasında aldığı 1-0’lık Real Madrid mağlubiyetinin ardından çabuk toparlandı. Konuk ekipte Martinez yeni sezona da damga vurmaya devam ederken, yeni transferler Dumfries ve Dzeko kısa sürede takımlarının önemli gol silahları haline geldi. İnter, Serie A Ligi’nde çok formda. Son haftanın en iyi performansına imza atan İnter, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönse de, 6 gollük galibiyetiyle güven vermeyi başardı. İnter namağlup performansını deplasman galibiyetiyle taçlandıracaktır.

Bologna – Genoa: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; S Sport 2 ekranlarından 21 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 19:30‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Genoa karşı karşıya gelecek. Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, 3 haftalık yenilmezlik serisini San Siro deplasmanında İnter’e ağır bir mağlubiyetle kaybetti. İlk 3 haftada Salernitana ve Hellas Verona’yı mağlup ederken, Atalanta deplasmanında gol yemeden 1 puan almayı başaran Bologna, yeni sezona fırtına gibi başlasa da, etkisini sadece 3 hafta sürdürebildi. İnter karşısında 6-1’lik skor ev sahibinde tüm planları bozdu diyebiliriz. Son maça kadar savunma hattı iyi bir performans grafiği ortaya koyarken, rakibin seviyesi artınca, 6 golde de savunmanın önemli hataları vardı. Tekrar toparlanmak isteyen Bologna, Genoa karşısında teselli arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftası evinde Fiorentina’yı konuk eden Genoa, Milli ara öncesi aldığı 3-2’lik Cagliari galibiyetiyle moral depolarken, tekrar ilk 2 haftadaki etkisiz futboluna geri döndü ve iç sahada aldığı 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, ilk 4 haftanın 3’ünde sahadan yenilgiyle ayrıldı. Son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsa da, henüz hiçbir rakibi karşısında kalesini gole kapatamayan Genoa, kötü savunma performansıyla galibiyet adına güven vermiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda skor adına güven vermeyi başarırken, savunma performanslarıyla güven verdi. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Atalanta – Sassuolo: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.59 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde, 21 Eylül Salı akşamı, Atalanta evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. 5. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:45‘te, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 4. Haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Atalanta, Zapata’nın tek golüyle kazanırken, Şampiyonlar Ligi dönüşü teselli buldu. Villarreal ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak dönen Atalanta, Serie A Ligi’nde ise Milli araya namağlup girmiş, aradan ise 2-1’lik Fiorentina mağlubiyetiyle dönmüştü. 4 haftadan 7 puan çıkaran ve liderin 3 puan gerisinde yer alan Atalanta, lider ile puan farkının açılmasını engellemek istiyor. Ev sahibinde Zapata ve Muriel sezona etkisiz başlasa da, son haftalarda etkisini arttırmaya ve Atalanta’yı tekrar ligin en iyi hücum performanslarından birine taşımaya başladı. Sassuolo, İtalya Serie A Ligi sahnesinde haftayı mağlubiyetle kapatan takımlardan biriydi. Evinde ağırladığı Torino karşısında, pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekip, haftayı 1-0’lık mağlubiyetle kapattı ve üst üste 2. Yenilgisini aldı. Roma’ya son dakika golüyle kaybeden Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 4 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi ve tek galibiyetini ilk hafta Hellas Verona deplasmanında aldı. 3 maçtır kazanamayan Sassuolo, yeni hocasıyla kabusa Atalanta deplasmanında son vermek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, toparlanmayı başaran Atalanta ve 3 maçtır kazanamayan ve galibiyete ihtiyacı olan Sassuolo’nun, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.59

Bets10 Bahis Oranı: 5.26